ye-logo.v1.2

Суд визнав винним підполковника, який збив клумбу на Проскурівській

Суспільство 3094

Але жодного покарання правопорушник не понесе.

Ще у березні сайт “Є” повідомляв про те, як п'яний підполковник в’їхав на службовому автомобілі у одну із клумб, розташованих на вулиці Проскурівській. Тоді Сергій Розгон, працівник Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації, був у нетверезому стані та чинив опір поліцейським. Це зафіксували у протоколі патрульні.

Проти порушника відкрили адміністративне провадження за водіння в нетверезому стані та злісну непокору поліції. Але у липні суддя Хмельницького міськрайонного суду Олександр Трембач звільнив порушника від накладання адміністративного стягнення, а провадження у справі закрили через сплив строків, передбачених Законом.

Вже у вересні зі скаргою до апеляційного суду звернулась постраждала, інспектор 1 роти батальйону УПП Аделіна Кирилюк. Мотивуючи це тим, що суддя не викликав і не допитав потерпілу поліцейську та свідків, а розглянув справу без ретельного з'ясування усіх обставин.

“В апеляційній скарзі потерпіла Кирилюк просила суд скасувати та поновити строк на її оскарження, посилалась на те, що суд не повідомив її про час та місце розгляду справи, не допитав її та свідків. Стверджувала, що про постанову суду дізналась випадково і її копію отримала лише у вересні”, - зазначив суддя Микола Матущак.

Учора, 21 жовтня, в апеляційному суді Хмельницької області справу розглянули знову. На початкузасідання Сергій Розгон визнав повністю свою винну і попросив вибачення у патрульної та її колег за поведінку. Попри це, суддя заслухав ще 6 свідків та саму потерпілу.

Сергія Розгона визнали винним за статями 124 "Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна», 130 частиною 1 «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції», 185 «Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Провадження у справі закрили за спливом строків притягнення до адмінвідповідальності. А це означає, що підполковник ніякого покарання не понесе.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую