ye-logo.v1.2

Футбол. "Реал-Фарма" - "Поділля": "Ми не билися, а грали в футбол"

Спорт 1929

Хмельницьке "Поділля" зіграло матч 15 туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги.

Свій поєдинок хмельничани проводили в Одесі проти "Реал-Фарми", в активі якої був 21 бал, а тму й не дивно, що одесити перебувають у першій шістці турнірної таблиці. "Поділля" ж, як відомо, вже тривалий час посідає останнє 17 місце.

"Ми віддали ініціативу господарям, побудувавши свою гру на контратаках. У першому таймі, фактично, була рівна гра, ми більше володіли м’ячем. Але гра була без моментів. А в другому таймі "Реал-Фарма" пішла в пресинг, ми почали програвати силову боротьбу. У нас мали моменти Макарченко, Якубов, Костишин, але не забили. Гра, якщо бути відвертим, йшла до першого голу", - каже виконуючий обов’язки головного тренера "Поділля" Аркадій Баталов.

І, на жаль, на 74 хвилині господарі забили перший гол у ворота Богдана Савчука. А через 9 хвилин - ще один. "Хлопці старалися. Ми не билися, а грали в футбол, - продовжує Аркадій Юрійович. - Повторюся - гра йшла до першого забитого. Якби ми першими забили, то виграли б. Але забили одесити... ось і все". Отож, 2:0 перемога "Реал-Фарми".

Свій наступний матч "Поділля" зіграє 30 листопада в Хмельницькому. На СК "Поділля" хмельничани прийматимуть "Енергію" з Нової Каховки. Початок матчу о 14.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую