ye-logo.v1.2

Коли хмельницькі маршрутки не будуть зупинятися на «П’ятому колесі»?

Суспільство 4679
Маршрутки будуть зобов
Маршрутки будуть зобов'язані зупинятися на зупинці Ощадбанк, а не Торгівельний центр, приблизно наприкінці листопада. Фото: автора

Виконавчий комітет Хмельницької міської ради ввів в експлуатацію нову зупинку, але маршрутки все одно зупиняються не лише на ній.

Рішенням виконкому зупинку «Ощадбанк», що біля підземного переходу на вулиці Кам’янецькій, введено в експлуатацію. Після чого маршрутним таксі заборонили висадку та посадку пасажирів на наступній зупинці – Торгівельний центр (хмельничани її називають «П’яте колесо»).

Згідно рішення, маршрутки мають зупинятися на зупинці «Ощадбанк» (напрямок руху з півдня на північ міста), а тролейбуси та автобуси – на зупинці Торгівельний центр. Контролювати дотримання цих правил рекомендували управлінню Укртрансбезпеки у Хмельницькій області та управлінню патрульної поліції у Хмельницькому.

Утім, це не означає, що вже сьогодні-завтра маршрутки не зупинятимуться на «П’ятому колесі». Як розповіли журналісту сайту «Є» в управлінні транспорту та зв’язку Хмельницької міської ради, рішення про введення в експлуатацію зупинки «Ощадбанк» не означає, що маршрутні таксі вже зараз будуть зупинятися лише там, а не на наступній зупинці. Потрібно ще погодити ряд документів, а тому тролейбуси, автобуси та маршрутки розведуть по різним зупинкам приблизно до кінця листопада.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую