ye-logo.v1.2

«Фреймут - у президенти»: реакція соцмереж на інспекцію в Хмельницькому (+відео телешоу)

Суспільство 6268
На телеканалі 1+1 показали інспекцію Ольги Фреймут у Хмельницькому
На телеканалі 1+1 показали інспекцію Ольги Фреймут у Хмельницькому. Фото: 1plus1.ua

Після того, як в ефірі вийшов «Новий інспектор Фреймут. Міста», у соцмережах активно коментують побачене.

На телеканалі «1+1» вийшла 6 серія 4 сезону проекту Ольги Фреймут, в якій показали інспекцію ведучою в Хмельницькому.

Вже після виходу в ефір «Інспектора», в соцмережах активно почали коментувати побачене.

Спочатку Ольга Фреймут перевірила роботу поліклініки №1, якій згодом вручила відзнаку «Гордість міста». І з цього приводу є чимало думок.

Так, до прикладу, користувач Iryna Voznyak написала: «Дивлюся Інспектора в Хмельницькому… перевірка поліклініки) Олю, візьміть у штат людину хоча б з елементарними знаннями медицини! а то, ідея хороша - а стільки нісенітниць) непрофесійно!» Тетяна Цола написала: «Що за ідиотизм з поліклінікою. Ви хворі? Гордість за те, що лабораторія не може відрізнити сечу від чаю?» «Здивувала нагорода «Гордість міста» поліклініці..ЗА ЩО?? За нове обладнання??а де чистота і професійність працівників?Гмм», - написала Inna Yar. Ірина Наменанік зауважила: «Нагороду поліклініці дали, а «у всіх містах я перевіряю голки від шприців. Їх утилізацію» забули...»

Коментують і перевірку міського голови Олександра Симчишина. До прикладу, Юля Гринюк вважає: «з провокацією мера це вже перебор, це їхнє особисте, сімейне, і ні в якому випадку не мало би бути розголошене Олею. Цікаво, як вона відреагувала би, якщо таке зробили б з нею».

Та найбільший резонанс викликала перевірка м’ясокомбінату, який потім назвали «Ганьбою міста». Багато хто був шокований цієї перевіркою та дякував Ользі Фреймут. Та були й інші думки. Алла Бігус написала: «І у мене двояке відчуття від вашоі перевірки))) з одноі сторони показали за 2 секунди ще один м'ясокомбінат, де ніби все добре, а потім потім піввипуску позору. Я вважаю що такий величезний показник як іжа не можна судити лише по 1 м'ясокомбінаті, тоді потрібно по всіх містях по м'ясокомбінатах ходити для об'єктивності) чому безпека 1- через ворожок, тоді питання - чому в інших містах іх не провіряли, і думаю такаж картина була! Висловлюю цей коментар через те, що під час підсумків на площі дівчина, яка керувала зйомкою так вже хвалила місто, ну про все так чудово і нам так сподобалося, а вийшло просто шоу, де Хмельницький буде асоціюватися з тим галімим комбінатом....». «Алла, і мені це показалось дуже дивно, таке відчуття що замовлено було конкурентами і я рахую не мала права вихована Оля обзивати людину бидлом це вже було занадто, який би він не був, журналіст ображати немає права», -відповіла на цей коментар Вікторія Малиновська. А ось YuraYVY написав: «Освіта оцінена за інспекцією музичної школи. Тут і додати нічого. Щодо м'ясокомбінату - нічого дивного, що там працює бидло; так, комбінат поганий. Але неправа якраз Фреймут і її охоронці, які силоміць проникли на територію, порушили недоторканість володіння власника із застосуванням насильства (ст. 162 КК України)».

А ось Світлана Лукащук взагалі вважає, що Фреймут слід стати президентом! Цитуємо: «Оля молодець, нам потрібен такий президент , ця жінка швидко навела б порядок...»

Пропонуємо вам переглянути «Перевірка міста Хмельницький. Новий інспектор Фреймут. Міста».

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую