ye-logo.v1.2

Побиття Фреймут у Хмельницькому: власник м’ясокомбінату пояснив, що сталося

Суспільство 12752

Власник м’ясокомбінату, відомий у Хмельницькому бізнесмен Іван Рудик, пояснив, що сталося на його підприємстві під час зйомок чергової програми «Новий інспектор Фреймут. Міста»

Телеведуча Ольга Фреймут цими днями знімає чергову серію свого проекту у Хмельницькому.

Як стало відомо сайту «Є» Фреймут уже побувала у ресторані «Шпігель» та поліклініці №1. В обох місцях залишила свої відзнаки.

Та запам’ятається Хмельницький телеведучій не цим. Гучно розійшовся як містом, так і ЗМІ скандал про те, що Ольгу Фреймут у Хмельницькому побили. Сталося це на місцевому м’ясокомбінаті.

Прес-служба телеканалу, цитуючи Фреймут, розповіла про те, що ведуча відгукнулася на прохання глядачів перевірити місцевий м'ясокомбінат "Проскурів М'ясо", на який жителі міста неодноразово скаржилися.

«Під час зйомок, раптом на нас налетів кремезний мужчина, почав видирати камери, кричати на мене. Потім перейшов на підозріло лагідну інтонацію і запропонував мені все показати. Я повірила. Чоловік відчинив якісь двері (це був чорний вхід) і сильним ударом у спину виштовхав мене надвір. Потім на наших охоронців напали інші чоловіки, почалася місилівка... наші хлопці не мають права бити у відповідь - собою вони прикривали нас і захищали камери; їх збивали, роздерли одяг», - цитує телеведучу прес-служба каналу.

Фото прес-служби телеканалу

Команда проекту "Новий інспектор Фреймут. Міста" заявила, що буде звертатись до правоохоронних органів з вимогою про проведення усестороннього розслідування.

Зустрічну заяву зробив і власник м’ясокомбінату Іван Рудик. Сайту «Є» він розповів, що станом на сьогодні, 21 жовтня, в одного із працівників, в результаті «сутички» з телевізійниками, - перелом руки, а охоронець перебуває у лікарні, під крапельницями. Саму ж ситуацію Іван Леонтійович прокоментував так:

«Уявіть собі, що приватна фірма в Києві захотіла приїхати до міста Хмельницького допомогти людям позбутися так званого катування свиней. Не просто приватна фірма, а жінка, мати двох дітей, бере чотирьох охоронців, 15 тисяч гривень, як показують підрахунки, і їде сюди. Але не те цікаво. Приходить ця приватна фірма на режимний об’єкт, бо зараз карантин, і каже: ми хочемо купити м’яса, а це мої вантажники, бо ми будемо багато м’яса купувати. Охоронець відкрив двері і ці, так звані вантажники, збивають охоронця з місця і вмикають камери, біжать по території і знімають. Це називається проникнення на чужу територію», – розповів Іван Рудик.

За словами Івана Рудика, підприємство готує заяву до поліції про проникнення невідомих осіб на приватну територію.

Самого факту побиття, власник підприємства не коментує, каже, що все це робиться на замовлення конкурентів. 
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую