ye-logo.v1.2

Депутати захотіли знести турнікет в облдержадміністрації

Політика 2790
Пропускний режим у Будинку рад працює з листопада цього року
Пропускний режим у Будинку рад працює з листопада цього року. Фото: автора

На внесенні відповідного питання до порядку денного сесії наполягали "свободівці".

Депутат обласної ради Іван Гончар на пленарному засіданні Хмельницької обласної ради запропонував колегам внести до порядку денного питання щодо "незаконного встановлення турнікету" при вході в приміщення облдержадміністрації та облради.

"Ми підтримуємо запит депутата Олександра Драгана та фракції "Самопоміч" (у ньому йдеться про скасування пропускного режиму в Будинку рад та демонтаж турнікету), але давайте приймемо його, як рішення ради", - запропонував "свободівець" Гончар. Крім цього, пунктом два записати - відшкодувати збитки облраді за пошкоджену плитку через встановлення турнікету, а, якщо "пункт пропуску" не демонтують, то взагалі розірвати угоду з адміністрацією про надання в оренду приміщення в Будинку рад.

Та пропозиція Івана Гончара набрала лише 27 голосів "за". Його колега про фракції "Свобода" Юрій Смаль запропонував повернутися до голосування і... "за" 29 - не прийнято.

Чи підтримають тепер відповідний запит Олександра Драгана, можна дізнатися з прямої трансляції засідання на сайті "Є".

Нагадаємо, пропускний режим в Будинку рад був встановлений в листопаді цього року. Голова ОДА Олександр Корнійчук пояснив, що турнікет встановили згідно розпорядження облдержадміністрації № 100/2016-р"Про затвердження Правил пропускного режиму до адміністративних приміщень, які перебувають у користуванні Хмельницької обласної державної адміністрації"; листа Управління Служби Безпеки України у Хмельницькій області від 20 вересня 2016 року, в якому йдеться про «синій» рівень терористичної загрози (потенційної загрози) для Хмельницької області Антитерористичним центром при СБУ України; листа Оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України від 7 листопада.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую