ye-logo.v1.2

Вибух газу в житловому будинку в Дунаївцях забрав життя дитини

Суспільство 13991

Її мати отримала важкі травми та переведена до Хмельницького.

Сьогодні , 8 січня, приблизно о 15.00 у Дунаївцях стала надзвичайна подія. У п’ятиповерхівці на вулиці Шевченка стався вибух у квартирі, що розташована на другому поверсі.

"За попередньою версією слідства, вибухнув побутовий газ, - каже керівник прес-служби обласного управління Нацполіції Інна Глега. - Що стало причиною вибуху, після якого почалася пожежа, поки що невідомо".

Палаючу квартиру загасили працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій. А ось жінку та 8-річну дитину, яка отримали важкі травми, госпіталізували до реанімаційного відділення Дунаєвецької районної лікарні.

За словами голови Дунаєвецької міської об'єднаної територіальної громади Веліни Заєць, жінка отримала 70 відсотків опіків шкіри. "У жінки стан складний, вона отримала 70 відсотків опіків. У неї також пошкоджений хребет. У Дунаєвецькій районній лікарні постраждалу вивели із шокового стану, прокапали і по обіді доправили до Хмельницького в опіковий центр", - повідомила Веліна Заєць. На жаль, 8-річна дівчинка померла.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую