ye-logo.v1.2

Футзал. "Сокіл" - "Хіт": дабл-пенальті, вилучення та емоції навіть після матчу (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3197

Хмельницька команда провела свій домашній матч проти лідера чемпіонату.

"Сокіл" та "Хіт" стали авторами доволі цікавого та емоційного поєдинку 14 туру чемпіонату України з футзалу в "Екстра-лізі". Навіть, за порожніх трибун (хмельничани відбували дискваліфікацію), у залі спорткомплексу Нацполіції, було шумно. "Сокіл" підбадьорювали працівники та керівники клубу, які мали право перебувати в залі.

Кияни в попередніх 13 матчах лише один звели у нічию. Решту ж виграли. Та попри статус фаворита не лише цього поєдинку, а й всього чемпіонату, "Хіт" у перші хвилини протистояння з "Соколом" виглядав якось важкувато.

Перед матчем Олександру Педяшу вручили відзнаку "Кращого гравця "Екстра-лігі" в грудні 2016 року.

Руслан Шеремета, як капітан "Сокола", не раз брав гру на себе та вів команду в атаку.

Хмельничани грали швидше та небезпечніше, а перший удар у ствір воріт Іллі Бакинського довелося чекати хвилини три, тоді як до цього "соколята" вже не раз турбували Владислава Лисенка. Утім, на 5 хвилині все змінилося. Сергій Журба зміг пробити Бакинського та відкрити рахунок у матчі, після чого "Хіту" вдалося вирівняти гру.

Дмитро Мартинюк буде вимушений пропустити наступний матч, оскільки в грі з "Хітом" був вилучений.

Хмельничанам же вдалося відігратися на 11 хвилині. Андрій Хамдамов "прибрав" Сергія Шевченка та сильно пробив по воротам Лисенка, зловивши того на протиході - 1:1. Здавалося, після такого "Сокіл" почне грати ще краще. Але... порушення правил одне за іншим, і вже на 16 хвилині хмельничани заробили шостий фол, а тому в їх ворота був призначений дабл-пенальті. Його і виконав Сергій Журба. Рахунок став 1:2. Ще через хвилину в ворота "Сокола" знову був призначений дабл-пенальті. Цього разу у воротах замість Бакинського вийшов Богдан Тимощук, переграти якого Журбі не вдалося.

Кияни хоч і порушували правила, але не більше 5 разів за тайм.

Часто гравців "Сокола" "зустрічали" одразу двоє футболістів "Хіта".

Кращий бомбардир чемпіонату Олександр Педяш в матчі проти "Хіта" не зміг відзначитися голом.

Початок другого тайму видався доволі емоційним. Вже на 4 хвилині другу жовту картку, яка перетворилася на червону, отримав Дмитро Мартинюк, а тому "Сокіл" залишився в меншості. Утім, хмельничанам вдалося вистояти дві хвилин і не пропустити. А за 5 хвилин до завершення матчу - ледь не зрівняли рахунок. Сильний удар Андрія Лисенка міг стати голом-красенем, але... "Хіт" врятувала стійка. А вже через хвилину "Сокіл" отримав ще один шанс на порятунок у цьому матчі. Кияни залишилися в меншості, оскільки Ігор Борсук отримав другий в матчі "гірчичник". Наставник "Сокола" Роман Ковальчик пішов на ризик, і випустив одразу 5 польового гравця. Але навіть за гри 5 проти 3, хмельничани не змогли зрівняти рахунок. Коли ж на майданчику на 18 хвилині вийшов четвертий польовий гравець "Хіта", "Сокіл" таки забив. Утім, гол арбітри не зарахували, вважаючи, що Андрій Хамдамов забив його рукою.
Статистика матчу:
"Сокіл" - 23 удари (9 у ствір воріт), 8 кутових
"Хіт" - 23 удари (17 у ствір воріт), 6 кутових

У матчі "Сокіл" - "Хіт" ледь не дійшло до бійки.

"Хіт", якщо бив по воротах Іллі Бакинського, то, як правило, у ствір воріт. Хмельничани ж часто пробивали повз воріт.

У підсумку 1:2 поразка "Сокола". Після гри Роман Ковальчик емоційно доводив арбітрам, що чимало їхніх рішень були помилковими. А згодом дісталося й самим гравцям "Сокола" від наставника. Роман Миколайович добрячи сварив своїх підопічних за невикористані моменти, через що команда не відібрали очки в лідера. Ну, а кияни швиденько пішли з майданчика у роздягальну.

Свій наступний матч хмельничани в чемпіонаті проведуть 4 лютого на виїзді проти "ЛТК-Інбев-НПУ". Саме з цією командою "Сокіл" 21 січня зіграє на виїзді свій кубковий матч.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую