ye-logo.v1.2

ДТП у Хмельницькому: водії не розібралися з кольором світлофорів

Суспільство 9108
Усі учасники ДТП відмовилися від надання медичної допомоги
Усі учасники ДТП відмовилися від надання медичної допомоги. Фото: автора

На перехресті біля філармонії не розминулися легковик та вантажний бус. Рух у центрі міста паралізувало на півтори години.

Сьогодні, 15 січня, на перехресті вулиць Кам’янецької та Гагаріна, що біля філармонії, сталася дорожньо-транспортна пригода. Близько 15:15 години там зіткнулися білий бус «PEUGEOT Boxer», що рухався по вулиці Камянецькій в бік вул. Толстого, та легковик «Audi а4».

Внаслідок зіткнення «PEUGEOT Boxer» перекинувся на бік і перекрив три смуги руху. Крім водія у салоні була ще пасажирка, однак вони від медичної допомоги відмовилися.

«Винуватцем ДТП є водій авмобіля "Audi". Він виїжджав на поєднання червоного та жовтого сигналу світлофора з вулиці Гагаріна, а водій "PEUGEOT Boxer" закінчував маневр на зелений мигаючий. Внаслідок зіткнення перекинувся білий бус. Але усі учасники ДТП відмовилися від надання медичної допомоги» – розповів інспектор патрульної поліції Віталій Стельмах.

На водія «Audi» склали протокол за ст. 124 кодексу України про адміністративні правопорушення.

Далі матеріали направлять до суду, і там визначать розмір відшкодування.

Інспектор патрульної поліції також зазначив, що оскільки у винуватця ДТП є страховка, вона повинна покрити усі збитки, але власний автомобіль йому доведеться ремонтувати власним коштом.

Внаслідок зіткнення білий бус перекинувся на бік і перекрив три смуги руху.

 

Водії маршрутних таксі їхали в об`їзд, а тролейбусам довелося півтори години стояти у заторі.

З першого разу підняти бус не вдалося, і «PEUGEOT» знову впав.

 

Внаслідок зіткнення на правому боці автомобіля утворилася вм’ятина, однак через те що перекинувся, його пошкодило з обох сторін.

 

У легковика «Audi а4» пошкодило усю передню частину.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую