ye-logo.v1.2

Шашлики - це табу, але м'яса буде багато. Чим частуватимуть хмельничан на фестивалі вуличної їжі “Проскурівські смаколики”

Афіша 4191
На фестивалі представлять різноманітні страви
На фестивалі представлять різноманітні страви. Фото: з архіву

Попоїсти можна буде просто неба у парку ім. Т.Г.Шевченка.

Хмельницькі ресторатори знову представлять свої кулінарні шедеври на розсуд хмельничан. В обласному центрі уже вдруге відбудеться фестиваль вуличної їжі “Проскурівські смаколики”. Цього разу дивуватимуть смачненьким відразу 14 закладів харчування.

“Фестиваль організовує ТРК “Поділля-центр” спільно із рестораторами”, - розповідає комерційний директор “Поділля центр” Олена Лямзіна. - Вперше ми стартували минулого року на свято Покрови. Ідея фестивалю - об'єднати рестораторів і показати хмельничанам і гостям міста, що в нас є хороша і смачна кухня, професійне обслуговування. Проект має також телевізійну версію, над нею якраз працюють знімальні групи”.

За словами Олени Володимирівни, із самого початку “Проскурівські смаколики” мали стати конкурсом із обов'язковою умовою визначити кращого. Та власники закладів харчування відразу сказали, що не хочуть суперечок, бо кожен конкурсу — це війна. Споживач має мати право вибору.

“Цього року фестиваль ми приурочили до Масляної, люди якраз готуються до великого посту. Та ресторатори обіцяють нас здивувати, секрети поки не відкривають. Єдине табу на фестивалі - це шашлики. Їх не буде, але будуть стейки, ковбаски та інше. М'яса буде багато”, - додає Олена Лямзіна.

Організатори зазначають, що ціни на усю їжу встановлять заклади самостійно. На минулому фестивалі, де було 10 рестораторів, їжа була трохи дешевшою.

Фестиваль вуличної їжі “Проскурівські смаколики” відбудеться у наступну суботу, 25 лютого, в парку ім.Т.Г.Шевченка.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую