ye-logo.v1.2

Наталя Валевська відмінила концерт у Хмельницькому…

Культура 6439
Фото: oboz.ua

Проте обіцяла приїхати з новою програмою наступного року

Концерт співачки, який мав відбутися сьогодні, 16 листопада, відмінили. У театрі імені Старицького, де, власне, мало бути дійство, мотивують це тим, що у касі продали мало квитків. Проте концерт чомусь не перенесли, як це, зазвичай, роблять, а відмінили взагалі. Виникає питання: чому?
За словами чоловіка та продюсера співачки Володимира, у театрі не виконали ряду умов, передбачених договором. Зокрема, провели погану інформаційну кампанію, не вивісили велику розтяжну афішу перед входом до театру. «А більшість людей взагалі не могли додзвонитися у касу, аби замовити квитки та дізнатися інформацію щодо концерту, через те, що касира часто-густо не було на робочому місці.
Наразі договір з театром розірвано, і ми надалі ніколи більше не співпрацюватимемо з ними, - обурюється Володимир. - Наталя дуже засмутилася, що довелося відмінити концерт у рідному місті. Тому до Нового року концерту точно не буде, тим паче, все вже розписано. А скоро починається піст, і в цей час Наталя концертів не дає, бо вона людина глибоко віруюча».
Адміністратор театру на усі звинувачення відповіла, що театр жодного відношення до концерту не має. «Ми лише здаємо в оренду приміщення. Всім іншим займаються організатор концерту. Тому усі претензії – до них», - сказали, як відрізали, у театрі.
Є й приємна новина. Володимир запевнив, що наступного року Наталя обов’язково завітає до Хмельницького. Планується спільний тур з Авраамом Руссо та, відповідно, нова концертна програма. За цей час з’явиться чимало нових пісень. До речі, Наталя вже записала спільну з Авраамом Руссо пісню «У любви яркий свет» та навіть зняли відео, яке наразі монтується. Послухати нове творіння дуету у радіоефірі можна буде з 20 листопада, а вже 25 листопада планується презентація кліпу в Україні та Росії.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую