ye-logo.v1.2

КВН і благодійність

Культура 3147
Команда з Кам’янця-Подільського «Кам’янецький формат» таки переконала суддів та глядачів, що вона гідна бути у фіналі й перемога разом із кубком дісталася нашим південним сусідам.
Команда з Кам’янця-Подільського «Кам’янецький формат» таки переконала суддів та глядачів, що вона гідна бути у фіналі й перемога разом із кубком дісталася нашим південним сусідам. . Фото: Василя ШЕПЕЛЛИ

У тому, що ці дві справи можна поєднати переконалися усі, хто завітав до філармонії на благодійний кубок КВН «Подаруй дитині усмішку».

Кращі команди нашого міста та півфіналісти Подільської ліги КВН разом із жартами та веселим настроєм подарували глядачам можливість долучитися до доброї справи. Більшість гостей та учасників принесли з собою іграшки, одяг, солодощі та гроші, щоб згодом організатори могли передати їх одному із дитячих будинків Хмельниччини. «Минулого року ми вперше провели благодійний кубок КВН і побачили, що хмельничани, особливо молодь, готові жертвувати не лише коштами, але й речами чи іграшками заради усмішки навіть незнайомої дитини, – розповідає Денис Піменов, один із організаторів акції. – Дуже приємно також, що кращі команди не лише нашого міста долучилися до цієї акції». Команди ж боролися не лише за посмішки та відкриті до добрих справ серця хмельничан, але й за путівку до фіналу. Адже за результатами ігор команда-переможець змагатиметься за головний приз Подільської ліги КВН у січні наступного року. Своїми жартами радували як старожили, так і дебютанти сцени. Жартівники зауважили, що віднедавна до армії заманюють … ароматом кави «Якобз», зовнішнє оцінювання у школі складають для того, щоб потім не здавати пляшки. А студенти й досі не розуміють, чому перед сесією їх «доля згинає інтегралом». У тому, що Хмельницький – найкраще місто, тепер теж ніхто не сумнівається, адже тільки у нас одна сесія в університеті коштує більше, ніж п’ять років навчання у Кембріджі, а «Золота алея» на нашому ринку відоміша, ніж алея слави у Голівуді. Жартуючи все смішніше, команда з Кам’янця-Подільського «Кам’янецький формат» таки переконала суддів та глядачів, що вона гідна бути у фіналі й перемога разом із кубком дісталася нашим південним сусідам. Вечір завершився купою іграшок, одягу та різних приємних і потрібних речей, коробкою грошей та «повними щоками сміху», зібраними учасниками та гостями благодійного кубку КВН.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую