ye-logo.v1.2

Олександр Пономарьов знайшов другу половинку на "Голосі країни-2"

Культура 6290

Олександр Пономарьов зізнався в симпатії до учасниці своєї команди.

Зірковий тренер шоу "Голос країни-2" Олександр Пономарьов небайдужий до своєї підопічної Галини Безрук, і це, судячи з усього, взаємно. Під час підготовки до прямого ефіру дівчина помітила, що її наставник поводиться досить дивно: то робить компліменти, то червоніє і ховає очі. Коли учасниця репетирувала пісню, Пономарьов неодноразово просив її не дивитися на нього, щоб тренер не відволікався. Та й сам артист зізнався, що Галина дуже гарна, і при вигляді її він забуває про музику.

Вокалістка, користуючись нагодою, відкрито загравала зі своїм тренером, який, до речі, навіть став частиною її номера - підіграв дівчині на роялі.

Більш того, після виступу Галини Безрук в ред-рум шоу "Голос країни-2" передали великий букет квітів з запискою "Від Олександра П. з Оболоні".

Звичайно, те, що між Пономарьовим та його підопічною виникли почуття, було схоже на продуманий хід режисерів проекту, щоб привернути до нього ще більше уваги глядачів. Однак це перестало бути цікавим жартом після оголошення результатів ефіру. Як відомо, згідно з правилами 2 сезону шоу "Голос країни", в прямому ефірі з кожної команди вилітають за два учасника. Продовжити боротьбу в проекті можуть два вокаліста, що набрали найбільшу кількість глядацьких голосів, і ще двоє, яких обирає їх тренер. Олександр Пономарьов, незважаючи на те, що йому більше сподобався виступ Оксани Комар, все-таки залишив на шоу Галину Безрук. Своє рішення він не пояснив, лише намагався виправдатися перед Оксаною, яка своїм співом змусила зал встати. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую