ye-logo.v1.2

Дмитро Чигринський повернувся у футбол. Гра з Ворсклою. Коментарі

Спорт 4861

Після перемоги над "Ворсклою" з журналістами поспілкувався захисник "гірників" Дмитро Чигринський

 Треба сказати, що Діма провів перший матч після десяти місячної паузи. Нагадаємо, Дмитро Чигринський травмувався 20 березня 2011 року в матчі чемпіонату України проти «Волині».  Після перемоги над "Ворсклою" з журналістами поспілкувався захисник "гірників" хмельничанин Дмитро Чигринський:

- Дмитро, ти провів перший матч після паузи. Як себе почуваєш? Вдалося увійти в гру?

- Я скажу так: поменше б ось цих дебютів. Я вже втомився дебютувати, все паузи та паузи. Вже не хочу дебютів і не хочу виходити з гри. Ну а взагалі все нормально. Я ж не маленький хлопчик. Так, була невелика пауза. Але все-таки цей матч не можна назвати моїм дебютом. У великому футболі так точно! Добули важливі три очки. Добре, що я встиг зіграти пару ігор за "дубль", тому що у нас фактично стався своєрідний форс-мажор, коли наші центральні захисники Кучер і Ракицький пропускали матч. Тому те, що я до цього грав за молодіжний склад, мені сьогодні дуже допомогло. Якщо чесно, я далекий від своїх кращих кондицій. Але довелося грати. А як зіграв - це вже, повторюся, може оцінити кожен. Найголовніша оцінка для мене - це те, що ми виграли. Дуже важливо було завоювати три очки, - поділився Чигринський.

 І найважливіше, за словами Дмитра  Чигринського, що ці голи приносять очки.

- Тим більше перед грою з "Динамо". Треба забути про цю зустріч і вже зараз, починаючи з хорошого відновлення, готуватися до наступного матчу. Всі наші думки і сили повинні бути кинуті на це, - підкреслив він.

Відзначимо, що "Шахтар" досить довго не вигравав у "Ворскли" в Полтаві.

-У "Ворскли" хороша команда. Так було і в останні роки, і вчора теж. Тому нічого фатального немає в тому, що вони здобували очки в іграх з нами. Видно, що полтавчани добре готувалися, налаштовувалися на нас. В цьому і весь секрет, я думаю. Будь серія рано чи пізно переривається. Все залежить від готовності до матчу в конкретний момент. Думаю, ми були сильнішими "Ворскли". Складно сказати, що вплинуло. Ми просто перебуваємо в гонці, кожна перемога дуже багато значить для нас. Мені здається, що у нас мотивації було трохи більше на цю гру, що нам дуже допомогло в результаті. Це моя суб'єктивна думка, - уклав футболіст, якого цитує прес-служба донецького клубу. 

Нагадаємо, що донецький "Шахтар" з рахунком 0:2 у виїзному матчі обіграв полтавську "Ворсклу". Гра відбулася в неділю, 1 квітня. Голи забили Селезньов і Тейшейра.

 

 

Коментарі:

Григорій Продавецьгорілки 03.04.2012 16:29

Андрій, як ти можеш пишатися людиною, як навіть не можеш виговорити її прізвища.... от невдаха ти)))) а віктор, то клоун.. коли вже твій цирк поїде? а то я бачу шо ти тут засидівся

Андрій Дикун 03.04.2012 13:20

Гріша, сам ти чупакабра горілчана, Чегринський класний футболісн з нашого краю, ми пишаємось таким!

Віктор 03.04.2012 13:01

Чупакабра,  мабуть, це ти...  НІ!  Ти троль.... Сидиш тако і тролячиш... Б***, але зайшов на статтю аби почитати коменти

Григорій Продавецьгорілки 02.04.2012 20:09

наше суспільство давно турбує питання:"чи існує насправді чупакабра?"... і  дивлячись на фото Дмитра Чигринського я розумію що вона таки існує. 

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую