ye-logo.v1.2

Повернення Чигринського відкладається

Спорт 2788
Дмитро Чигринський
Дмитро Чигринський. Фото: AFP

Ізяславчанин, за словами головного тренера донецького «Шахтаря» Мірчі Луческу, ризикує не потрапити до заявки на Лігу чемпіонів УЄФА

Дмитро Чигринський, який травмувався 20 березня в матчі чемпіонату України проти «Волині», через що на початку травня був прооперований, найближчим часом не з’явиться на футбольному полі.
«Чигринський перетренувався, дав собі надмірні навантаження, - заявив головний тренер донецького «Шахтаря» Мірча Луческу, під керівництвом якого виступає ізяславчанин. - Я йому говорив: «Візьми три дні відпочинку та їдь відпочинь на море. Відпочинь ментально і фізично». Після того, як я йому це сказав, наступного дня він з'явився на тренуванні. Відразу ж стався рецидив, і зараз він знову плаває в басейні, проводить процедури. Така ситуація мене не зовсім влаштовує, адже мені потрібно, щоб він був готовий до Ліги чемпіонів. Причому не так, щоб він відновився за пару тижнів до старту турніру, а щоб провів мінімум три-чотири матчі в чемпіонаті. Тоді тільки я зможу щось говорити. Інакше ж він просто ризикує не потрапити в заявку на Лігу чемпіонів».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую