ye-logo.v1.2

На Хмельниччині колишній міліціонер тримає в страху ціле село (ВІДЕО)

Суспільство 4394

У селі Велика Салиха на Хмельниччині жителі стверджують, що багато хто відчув на собі силу кулаків колишнього міліціонера Геннадія.

Останній випадок шокував усе село. Чоловік побив, а потім намагався втопити пенсіонера. Люди впевнені, їх односельчанин користується своїми зв'язками в міліції і саме тому  завжди виходить сухим з води, не відповідаючи при цьому за свої вчинки.

«Мій тато ловив рибу. Прийшов Геннадій зі своїми претензіями до нього. Почав приставати, почав його бити. Бив його до тих пір, поки він не втратив свідомість, тоді кинув його у воду, щоб потонув », - розповіла дочка потерпілого, Таїса Поплавська.
«Я тільки встиг сказати, чого ти хочеш? Він тут же мене сильним ударом в скроню. Я втратив свідомість. Вже у воді, коли він мене топив, я наковтався води, але намагався чинити опір. Там мілко було, я викручувався, щоб вдихнути повітря. Він мене за одяг скрутив і топив. Вижив я тільки завдяки випадковим людям, які побачили бійку і кинулися на порятунок », - повідомив постраждалий пенсіонер, Володимир Дзюм.
Сам же Геннадій все заперечує. Каже: нікого не бив і, тим більше, не топив.
Односельці Геннадія кажуть: пенсіонер не єдиний кому дісталося від агресивного чоловіка, таких багато. Одних колишній міліціонер бив, інших душив, а одну людину ледь не заколов вилами - просто так, без причини. Він дуже агресивна людина, особливо коли вип'є.
Геннадій стверджує: міліція приїхала до нього тільки на наступний день, спішно опитала, і не дала прочитати свої ж свідчення.
Сім'я побитого пенсіонера вже написала заяви в департамент служби безпеки УМВС та Генеральної прокуратури.
 «Ви знаєте, страшно вийти на вулицю, не знаєш, що тебе з-за рогу будинку чекає. І це не тільки я одна, всі люди бояться », - повідомила Анна Дзюм, дружина постраждалого.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую