ye-logo.v1.2

Захисники тварин вимагали звільнити винного у необґрунтованих розстрілах тварин

Суспільство 2739
Фото: Євгеній ДОРОФЄЄВ

В понеділок, 23 липня перед Хмельницькою міською радою було гамірно від обурення людей разом із собачим скавчанням.

Це захисники тварин прийшли до мера із скаргами на дії працівників «Спецкомунтрансу».
«Минулого тижня працівники «Спецкомунтрансу» вбили спочатку собаку, у якої було п’ятеро маленьких цуценят на Львівському шосе, – каже активістка громадської організації «SOS» Любов Прушинська, – а того ж дня, після обіду вбили ще одного пса на Старокостянтинівському шосе. Ми прийшли під стіни Хмельницької міської ради, щоб запитати у влади: чому вбивають неагресивних, ні в чому невинних псів?».
До захисників тварин вийшов лише майстер підприємства Андрій Черешня. Адже мера, за словами міських чиновників, на місці не було.
«Ми вимагаємо, щоб звільнили людину, яка вже не вперше вбиває бездомних, але неагресивних собак, – продовжує Любов Прушинська – Це вже не перше наше звернення стосовно його звільнення, але реакції й досі немає». За словами пані Люби, в місті немає притулку для бездомних собак, є лише реабілітаційний центр, у якому перебувають тварини до і після стерилізації. Тому, для того, щоб хоч трохи відгодувати цуценят, активісти забрали їх додому. Через місяць шукатимуть для них господарів, а тим часом обіцяють добиватися звільнення «вбивці собак».

 

Коментарі:

Лилия 30.07.2012 12:16

Вообще-то речь идет не о взрослых собаках, а о малышах, которые остались без матери. Что, нет других, агрессиных собак, если (цитируя Серхио) у гицеля так руки чешутся? У меня во дворе свора, и никому нет дела. А тут тихая, забитая сучка под руки попала. Кстати, щенков уже почти пристроили, так что не бойтесь за свои штаны, вам они их точно не порвут. 

Віктор 27.07.2012 10:34

Я не здивуюсь якщо колись таки пес загризе чиюсь  дитину. Особисто мене насторожує коли пять таких немаленьких псів ідуть позаду і харчать-гарчать. а вони таки ходять, і гарчать. Ірино, "Таких виродків, як він, потрібно знищувати зразу після народження" - уявіть жіночку 25 років, яка несе своє немовля і кидає з  моста у Каямнці подільському прямо в низ у воду... - це по-вашому нормально. Що ви скажете про таку матір? а, я відповідь знаю: Таких виродків, як вона, потрібно знищувати зразу після народження. да???одна фраза підходить для всього і до політики (янукович, Таких виродків, як він, потрібно знищувати зразу після народження.) і до чупакабри "Таких виродків потрібно знищувати зразу після народження" Що у вас в голові ірино? беріть тих 7 цуценят додому і виховуйте. як дітей, тіко по собачому...        

Serhio 27.07.2012 01:26

А ви не вважаєте, Оксано, що 7 цуценят - забагато як для безпритульної зграї? Зрозумійте, винищення бродячих псів - болісний, проте ефективний метод боротьби із цією проблемою. А такі "любителі" природи як ви лише сприяють розмноженню цих самих псів та посиленню цієї самої проблеми. Краще б людям допомагали, якщо так чешеться ...

Оксана 26.07.2012 16:00

Днями Китаєвич (ця тварюка, що знищує собак) вбив собаку по Старокостянтинівському Шосе 12!!! Це був песик з ошийником! Опікун Наташа Борисова член Правління нашої організації! Сьогодні Китаєвич вбив собаку на Львівському Шосе - лишилося 7 СЛІПИХ!!!!!!!!!!! цуценят!!!!!!!!!!!!!!!!!
Якщо хтось щось знає одразу кажіть!!! Таких виродків, як він, потрібно знищувати зразу після народження.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую