ye-logo.v1.2

Завтра учасники конкурсу “Новорічний маскарад” власноруч виготовлені ялинкові прикраси

Культура 3118
Фото: clip.dn.ua

Завтра, 11 грудня, о 16.00 у виставковій залі Дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва відбудеться відкриття виставки робіт учасників міського конкурсу “Новорічний маскарад”.

Конкурс проводиться на найкраще виготовлення новорічної маски та ялинкової іграшки серед учнів відділів та класів образотворчого мистецтва шкіл естетичного виховання та загальноосвітніх закладів Хмельницького.

Як повідомляють у Хмельницькій міській раді, конкурс тривав із 1 грудня по сьогоднішній день. Його організували управління культури і туризму Хмельницької міської ради та Хмельницька дитяча музична школа №3. Організатори поставили за мету популяризувати образотворче та декоративно-прикладне мистецтва серед учнівської молоді, відродити традиції виготовлення іграшок як частки матеріальної і духовної культури народу.

Учасниками конкурсу стали учні художніх класів, відділів, відділень шкіл естетичного виховання міста Хмельницького, а саме ХДМШ, ХДМШ "Райдуга". ХДШО та ДПМ, ХДМШ № 2, ХДМШ № 3., учні загальноосвітніх шкіл, палацу творчості дітей та юнацтва міста Хмельницького.

На виставці, що відкриється завтра, буде представлено понад 525 дитячих робіт. Вік учнів, які взяли участь у виставці від 7 до 16 років. Свої роботи представили 5 шкіл естетичного виховання, Центр національного виховання учнівської молоді, 26 загальноосвітніх закладів та Палац творчості дітей та юнацтва міста Хмельницького.

У виготовленні саморобних новорічних прикрас діти виявили творчі здібності, поєднали давні традиції і сучасність. Експозиція, хоч і створена для дітей, але радо чекатиме і на дорослих. Виставка триватиме до 17 грудня 2012 року. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую