ye-logo.v1.2

“Усе для тебе” по-хмельницьки

Культура 2291

Хмельничанин Сергій Мальцев влаштував для коханої дружини свято на кшталт передачі “Усе для тебе” і запропонував... повінчатися.

 Почалося дійство на майданчику біля ТЦ “Дитячий світ”. Туди чоловік виманив дружину хитрощами: мовляв, подивитися подарунок на день народження (Оксані якраз виповнилося 35 років). Поки дружина чекала на Сергія, на великому екрані почалося привітання дітей, потім почав виступати шоу-балет “Афродіта” одночасно як на екрані, так і вживу. Звідусіль почали підходити родичі і вітати Оксану з днем народження. А тут з’явився і коханий на розкішному авто, подарував квіти, каблучку і запропонував закріпити шлюб перед Богом.


Не давши дружині оговтатися, Сергій повіз її на дах дев’ятиповерхівки, у якій вони мешкають. Там на Оксану чекало велике серце із кольорових вогників, шампанське, музика і офіціанти з метеликами, роль яких виконували друзі. А після веселощів на даху для Оксани був ще один сюрприз — уся кімната та ліжко усипані пелюстками троянд.
“Емоції, які я пережила, не передати словами. Коли я побачила, як діти вітають мене з екрана, почала плакати, - розповідає хмельничанка. - Сергій не давав мені оговтатися ні на секунду. Тільки наступного дня я трохи відійшла. Дивовижно, що знали про підготовку “сватання” усі, і друзі, і родичі, і ніхто не проговорився”.
Сергій продумав сам увесь сценарій від початку до кінця. “Ідеї приходили поступово. Спочатку я думав, що усе має завершитися біля “Дитячого світу”, потім прийшла ідея фуршету на даху, і так далі, - розповідає хмельничанин. - Мені дуже допомогли діти і друзі”.
До речі, романтичні подарунки коханій Сергій влаштовує постійно. Наприклад, коли у них народилася донечка Маша, він організував привітання на бігборді і забирав дружину із пологового будинку із великим плакатом “Дякую за доньку”.
Коли Сергій та Оксана познайомилися десять років тому, у кожного за плечима був шлюб. “Ми познайомилися в маршрутці. Я їхав з роботи, попереду сиділа дівчина з розкішним волоссям. Почав торкатися її волосся, робити компліменти. Запитав, як звати господиню такого гарного волосся, - згадує Сергій. Обмінялися телефонами, почали зустрічатися”.
Потім виявилося, що Оксана жила на Півночі, в Архангельській області, і була знайома з родичами Сергія.
“В мене від першого шлюбу є син Сергій, у Сергія — донька Дарія. І Машенька, наша спільна донечка. Ми любимо усіх дітей, живемо дружно, допомагаємо одне одному, - розповідає Оксана. - Поведінка Сергія, його вчинки — чудовий приклад для дітей”.
Вінчання подружжя Мальцевих запланувало на наступне літо. “Я вже боюся уявити, що він влаштує”, - каже Оксана. Сергій же хитро усміхається і відповідає, що ще не придумав. “Хочу, щоб дружина була у весільній сукні з довгим шлейфом, який нестимуть діти. Хочу, щоб вони побачили маму у такому гарному вбранні”, - каже він.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую