ye-logo.v1.2

На Хмельниччині підбили підсумки фотоконкурсу "Час молоді"

Культура 2226
Фото: adm.km.ua

Хмельницький державний центр естетичного виховання учнівської молоді підбив підсумки конкурсу.

Обласний заочний конкурсу «Час молоді» серед учнів-юнаків в професійно-технічних навчальних закладах проводився у жовні – листопаді 2012 року. Метою конкурсу було виявлення і розкриття творчого обдарування молоді професійно-технічних навчальних закладів, організації змістовного дозвілля, підвищення ролі естетичного виховання, виховання любові до обраної професії та рідного краю. 

Як повідомила прес-служба Хмельницької ОДА, до участі у конкурсі було заявлено 18 фоторобіт юнаків та, навіть, 1 дівчини з 16 професійно-технічних навчальних закладів області.
Любов до обраної професії та рідного краю учні презентували у конкурсних роботах, що містили цікаві, оригінальні, ексклюзивні фотографії та автобіографічні нариси.

У номінації «Мужність починається з малого» за оригінальність, самобутність, авторський підхід, відповідність заданій тематиці конкурсу та естетику робіт перемогу здобули Скобцов Олег – учень ДПТНЗ «Кам'янець-Подільський професійний будівельний ліцей» та Загоруйко Андрій – учень Вищого професійного училища №38, смт. Гриців.

Друге місце між собою розділили Степанюк Микола – учень Понінківського професійного ліцею, Остапенко Максим – учень ДПТНЗ «Кам’янець-Подільське вище професійне училище та Загоруйко Дмитро – учень Полонського професійного аграрного ліцею.

Третє місце очолили Овчінніков Дмитро – учень ДНЗ «Теофіпольський професійний аграрно-промисловий ліцей» та Чепурний Дмитро – учень Вищого професійного училища №36, с. Балин.

У номінації «Час молодого захисника» за оригінальність композиційного рішення та ексклюзивність фотографій перемогу здобув Русанюк Віктор – учень Ярмолинецького професійного ліцею, друге місце очолив Сваричевський Євген - учень Нетішинського професійноого ліцею, а третє посів Андронов Ярослав – учень Хмельницького професійного ліцею. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую