ye-logo.v1.2

Краса Волині у фотографіях

Культура 3213
Фото: автора

У музеї-студії фотомистецтва відкрилася виставка рівненчанина Олександра Харвата. Презентовані фотографії ілюструють два авторських проекти: “150 святинь Великої Волині” та “Шляхами Великої Волині”, результатами яких стало видання фотоальбомів.

 Перший фотоальбом присвячений пам’яткам іконопису, живопису, скульптури та іншій культурній спадщині, у другий увійшли пам’ятки архітектури та мальовничі куточки краю. Представлена тут і Хмельниччина, зокрема Антоніни, Полонне, Самчики, Кривин. Чимало фотографій зроблені з висоти пташиного польоту, спеціально для цього митець винаймав літак.
“Я дуже люблю мандрувати, об’їздив практично усю Україну, та й за кордоном побував: в Австралії, Африці, Європі, Індії... Маю багато проектів, присвячених різним країнам і місцям. Сьогодні хочу показати красу рідного краю — Волині”, - розповів пан Олександр. Під час відкриття виставки він охоче спілкувався з відвідувачами та залюбки ставив автографи на фотоальбомах.
Хмельничани можуть завітати на виставку до 16 лютого за адресою: вул. Проскурівська, 56. Згодом вона попрямує у Меджибіж.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую