ye-logo.v1.2

Весна у лютому

Культура 2094
Фото: Фото надане музеєм

У музеї-студії фотомистецтва, за адресою вул. Проскурівська, 56, відкрито виставку робіт фотохудожниці Інни Єрмакової з Луганська.

 Про це інформує Хмельницька міська рада.

Раніше ми вже анонсували відкриття невеличкою фотогалереєю робіт мисткині.

Фотограф назвала свою експозицію "Вигадані сни", в ній на відвідувачів виставки чекають яскраві роботи у жанрі натюрморту. Ця виставка у приміщенні фото-музею є першою, де автором виступає жінка, та вже 28-ю за рахунком. До цього представниці прекрасної статі виставляли свою роботи лише в збірних виставках.
"Я вам дякую і думаю, що озвучу думку усіх присутніх в залі, що сьогодні до Хмельницького завітала весна, адже дивлячись на ваші незвичайні роботи отримуєш яскраві емоції та радість", - сказала на урочистому відкритті керуюча справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Людмила Черевченко.
Також Людмила Петрівна вручила Інні Єрмаковій подяку Хмельницького міського голови Сергія Мельника.
Сама фотохудожниця розповіла, що не випадково обирала роботи, на яких зображено квіти, адже напередодні 8 березня хотіла подарувати хмельничанам весну. І за словами відвідувачів Інні Єрмаковій це вдалося на усі 100 відсотків.
"Я з дитинства хотіла малювати, але народилася та виросла в невеликому містечку, де не було такої можливості. З часом прийшло розуміння, що за допомогою камери можна спробувати реалізувати своє захоплення живописом. Ця ідея виявилася надзвичайно цікавою і захоплюючою", - поділилася фотохудожниця.
Фотографією Інна Єрмакова займається відносно недавно – з 2006 року. До захоплення, яке стало професією, жінка декілька разів змінювала напрями своєї діяльності. Спочатку здобула освіту і працювала в школі педагогом. Потому перейшла на роботу в державні установи, була держслужбовцем, отримала диплом спеціаліста з фінансів. Але потім життя і обставини призвели до того, що в руках з’явилася фотокамера.

Цікавим є те, що Інна Єрмакова фотографує у ванній та в кухні власної квартири, виставляючи натюрморт, світло та інші елементи композиції вже після того, як впорається з усіма домашніми справами.
Інна Єрмакова є головою Луганської обласної організації Національної спілки фотохудожників України, членом Національної спілки фотохудожників України та викладає на кафедрі художньої фотографії Луганської державної академії культури і мистецтв.
На завершення урочистого відкриття фотомитець сказала, що сьогодні у неї з’явилася ще одна мрія – завітати до Хмельницького зі своїми студентами та показати їм музей-студію фотомистетцва.
Виставка "Вигадані сни" фотохудожниці Інни Єрмакової діятиме протягом місяця. Усі охочі можуть насолодитися яскравими, квітучими та жіночними роботами, а також і придбати ті, які найбільше сподобалися. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую