ye-logo.v1.2

Мрії починають збуватися

Культура 1448

Городоччанка Вікторія Літвінчук, за здійснення мрії якої танцюватимуть зірки у проекті «Танцюю для тебе», познайомилася зі своєю парою

Загалом же вона мріє про власну музичну студію та виконання пісень з улюбленою співачкою Ані Лорак. Дуже довго дівчинка не знала, хто втілюватиме її мрію у життя, автори програми каналу «1+1» тримали це в секреті. Але нарешті минулого тижня Віку разом з мамою запросили до столиці, де вони й познайомилися зі «своєю» парою. І одразу, з першого погляду сподобалися одне одному. За заповітне бажання юної городоччанки на паркет виходитимуть актор Олександр Нікітін та хореограф Катерина Трішина. «Увесь цей час ми шукали в Інтернеті інформацію про проект, - розповідає мама дівчинки Антоніна. – І прикидали, хто б міг танцювати за Віку. І лише познайомившись з Олександром та Катериною зрозуміли, що це саме «наша» пара. Адже одразу знайшли спільну мову. А Віка просто у захваті від них». А подарунок Олександра Нікітіна та Катерини Трішиної – маленького ведмедика – Віка не випускає з рук навіть уночі.
Нагадаємо, що третій сезон проекту «Танцюю для тебе» присвячений мріям талановитих дітей. Протягом двох місяців таланти шукали по всій Україні. Одного разу телефонний дзвінок з телеканалу пролунав і у квартирі Літвінчуків. Віка взяла участь у кастингу обдарованих дітей, де бралося до уваги все – талант, вміння спілкуватися, темперамент, вік. Віка з достоїнством пройшла випробування, і разом з іще вісьмома талановитими дітьми України стала учасницею популярного телепроекту. Про життя дівчинки у Городку, про заняття у музичній школі, будинку дитячої творчості, про інтереси та друзів журналісти відзняли передачу. А перший день змагань можна буде побачити на каналі «1+1» у суботу, 26 вересня. До речі, Віку запросили на цю передачу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую