ye-logo.v1.2

Аматорський фільм “Переможені” показали у кінотеатрі

Культура 2414
Режисер Ігор Землянухін
Режисер Ігор Землянухін. Фото: Дмитра Скрипника

У кінотеатрі «Планета» відбулася презентація фільму «Переможені», знятого творчою групою хмельничан “МеніТра”. Повнометражна історична ігрова картина присвячена подіям громадянської війни 1917 року.

 На перегляд фільму зібрався цілий зал глядачів, після завершення лунали тривалі оплески. Перед хмельничанами виступили члени знімальної групи, розповіли про зйомки стрічки, а також про проблеми кінематографа.
“У Хмельницькому, на жаль, практично ніхто не знімає, хоча можливості є. Кіно — така ж індустрія, як й інші, може приносити прибуток. До того ж це цікаво. Через фільм можна продемонструвати свою громадянську позицію”, - розповів режисер Ігор Землянухін.
Хто не потрапив на прем’єру, зможе переглянути фільм на місцевому телебаченні, а також на Youtube.
До речі, творча група, котра існувала як неформальне об’єднання, нарешті отримала офіційний статус і примкнула до українського козацтва. Відтепер “МеніТра” — козацький медіацентр, на базі котрого буде створюватися кіностудія.
Нагадаємо, що зараз “МеніТра” працює над новим фільмом з робочою назвою “Потворний”. Орієнтовно нова стрічка побачить світ наприкінці цього року.
“Фільм розповідає про п’ять років життя людей з одного двору, про те, як складається їхня доля”, - розповів Ігор Землянухін.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую