ye-logo.v1.2

За крок до перемоги

Культура 1589

Опинилися Олександр Нікітін та Катерина Трішина, котрі в телепроекті «Танцюю для тебе» змагаються за мрію юної співачки з Городка Вікторі

Це одна з двох пар телепроекту, котрі у фінал вийшли без дуелей. І подальша доля пари залежить від глядацького голосування.
Після того, як танцювальне шоу стартувало на каналі «1+1», Віку почали впізнавати на вулиці. Й усі – знайомі і незна-йомі городоччани щосуботи вмикають телевізор і вболівають за маленьку землячку та пару, котра танцює за втілення її мрії.  «До мене часто підходять незнайомі люди і кажуть, що дивляться телешоу і вболівають за Віку, як за свою дитину, – розповідає мама дівчинки Антоніна. – І мені це дуже приємно». А у помешканні Літвінчуків  у ці вечори збирається не лише родина, приходять близькі, друзі, сусіди. Але найбільше хвилюється Віка. «Що б там не було, я все одно знаю, що моя пара – найкраща, – каже дівчинка. – А най-більше мені подобаються їхня доброта, культура танцю. Кожен їхній номер виконаний з душею».
В день ефіру Віка обов’язково зідзвонюється зі своєю парою, а перед виступом і після нього надсилає СМС-ки – зі словами підтримки та захоплення. А коли дивиться виступ своєї пари, то завжди розчулюється аж до сліз.
«Головне у цьому телепроекті – доброзичливість усіх – і організаторів, і учасників, – каже Антоніна Літвінчук. –  Тут немає конкуренції, заздрості. Ми ніколи не бажаємо парі конкурентів нижчих оцінок. Ми вболіваємо за кожного. І обов’язково шлемо СМС-ки за обидві пари, які вийшли на дуель. Усі діти дружать між собою. Вони постійно телефонують одне одному, спілкуються в Інтернеті». Віка, звісно, дуже хоче, щоб її пара перемогла. Однак, зізнається, що не дуже засмутиться, якщо переможе хтось інший. «Ви бачите, які житлові умови у Льови, за мрію якого змагаються Руслан Гончаров та Тетяна Токар. І я від душі порадію за нього, якщо він стане переможцем».  Дружить Віка і з Давидом, за якого танцює ще одна «фінальна» пара. «Він дуже веселий і світлий хлопчик, – каже дівчинка. – І я навіть собі не уявляю, що можна бажати йому поразки».
Однак, за версією журі конкурсу, саме Олександр Нікітін та Катерина Трішина вийшли на перше місце. Оцінки журі перевели у бали. Пара, яка отримала найнижчі оцінки журі, має 1 бал, ті, хто отримав другий результат – 2, пара, котра, на думку журі, стала переможцем, – 3 бали. Однак, остаточне слово – за глядачами. До балів, які пари отримали завдяки оцінкам журі, додадуться бали, які дадуть парам глядачі. Пара з найкращим результатом отримає 3 бали, з другим результатом – 2, з третім – 1 бал. Якщо сума балів буде однаковою, то вирішальну роль відіграватиме глядацьке голосування.
Саме від нашого з вами голосування залежить здійснення мрії талановитої юної співачки. Підтримати танцювальну пару можна за номером телефону 0-900-118-111 або надіславши СМС-повідомлення на номер 1110 з цифрою 1. Голосування триватиме до вечора 21 листопада, коли відбудеться гала-концерт.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую