ye-logo.v1.2

“Ляпіс Трубєцкой” порвав хмельничан

Культура 2735
Фото: Дмитра Скрипника

Про те, що на єдиний у західному регіоні концерт відомої білоруської групи “Ляпіс Трубєцкой” завітало дуже багато фанатів, і не лише із Хмельницького, було видно вже біля входу в нічний клуб “СВ”.

 А у залі і поготів: не те що під сценою, навіть біля входу люди стояли тісним натовпом. Однак цей тісний натовп умудрявся не лише підспівувати фронтмену Сергію Міхалку, а й стрибати, танцювати, піднімати на руки дівчат...
Словом, тур 2013 року “Lyapis Crew”, який розпочався із Хмельницького, стартував потужно та драйвово. Сергій Міхалок, як зазвичай, читав вірші, жартував, кидав у зал революційні гасла та заклики.
“Мені не потрібні лімузини та вертольоти. Я хочу жити і виглядати так, як мені подобається, слухати ту музику, яку мені хочеться. Але коли таких, як я, заганяють у кут, вони стають агресивними, - казав Міхалок зі сцени. - Давайте гучно і дружно заспіваємо пісню, щоб заявити про свої права!”.
Глядачі із задоволенням підтримували музикантів та підхоплювали слова пісень. У залі навіть замайорів червоно-білий білоруський прапор.
Не забув Сергій Міхалок і закликати весну: “Давайте запальними танцями покажемо, що ми готові скинути шуби і валянки і зустріти довгоочікувану весну!”. Хмельничани і тут підтримали музиканта, дехто зняв не лише верхній одяг, а й сорочки та футболки. У залі було дійсно спекотно, та не лише від великої кількості людей. Як сказала одна фанатка “Ляпіса” після концерту, у залі панувала неймовірна атмосфера братерства і любові.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую