ye-logo.v1.2

Хмельничани побували на "Французькій весні"

Культура 1856
Фото: khmelnytsky.com

П'ятниця, 12 квітня 2013, 15:21 Народний аматорський ансамбль бального та сучасного танцю «Успіх» Хмельницького міського будинку культури з перемогою повернувся з Міжнародного фестивалю анімації «Французька весна», що проходив у місті Сомюр Франція з 20 до 26 березня.

Ансамбль «Успіх» став лауреатом цього фестивалю та був нагороджений відзнакою та почесним призом «За високий професійний рівень виконання». Глядачі гаряче сприймали виступи наших танцюристів, а деякі номери просили виконати «на біс». Про це інформує Хмельницька міська рада.
Фестиваль «Французька весна» був організований Міжнародним фестивальним комітетом з міста Сомюр. Цей комітет вже понад 40 років організовує міжнародні танцювальні, вокальні, військові та фольклорні фестивалі.
У фестивалі брали участь місцеві французькі колективи з регіонів Луари, Британі, Анже, Сомюру та з України.
Цікавою була не лише фестивальна програма ансамблю «Успіх», а й саме перебування у Франції. Танцюристи нашого ансамблю проживали у французьких сім’ях, що дало змогу ближче познайомитись з життям та побутом французів.
Учасники танцювального колективу також побували у таких цікавих містах Європи як Відень, Париж, Дрезден, Прага. Але найприємніші спогади залишили враження від популярного парку розваг «Disneyland».
Ансамбль бального танцю «Успіх» висловлює вдячність за постійну підтримку та сприяння у розвитку управлінню культури і туризму Хмельницької міської ради та дирекції міського будинку культури.
Свого успіху та досягнень колектив здобув завдяки наполегливій праці кожного його учасника, а також професіоналізму наставників – лауреатів міської премії ім. Б.Хмельницького Сергія Кондрика, Юрія Горобця та керівника дитячої студії Ольги Огонь, і уже 20 років ансамбль бального танцю «УСПІХ» носить почесне звання «народний аматорський» та понад 25 років є хореографічною окрасою Хмельниччини!
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую