ye-logo.v1.2

Роботи жінок-фотографів із 15 країн світу презентовані у Хмельницькому

Культура 2877
Дмитра Скрипника
Фото: Дмитра Скрипника

Обличчя щасливих дітей, яких люблять і про яких дбають, та на противагу їм засмучені маленькі безхатченки, безнадійно хворі та діти, котрі живуть у злиднях...

 Дитинство буває різним, та завдання дорослих — зробити його щасливим. Таку ідею пропагує 30-та виставка, яка відкрилася у музеї-студії фотомистецтва. У ній представлені найкращі роботи міжнародного жіночого фотоконкурсу “Планета дітей”. Автори робіт — жінки-фотографи із України, Ізраїлю, Індії, В’єтнаму, Молдови, Росії та інших країн.
Відкривала виставку автор ідеї та організатор конкурсу Наталя Компанцева.
“Ідея створити суто жіночий фотоконкурс виникла у мене років дев’ять тому. Ось уже четвертий рік він носить назву “Планета дітей”. Адже кого найбільше любить фотографувати жінка, хто є основою її життя? Звісно, дитина, - розповідає член Національної спілки фотохудожників України Наталя Компанцева. - Тут представлені найкращі роботи за 2011-12 роки, практично кожна має якусь нагороду”.
Після відкриття виставки Наталя Компанцева провела творчу зустріч та майстер-клас для юних хмельничан.
Виставка триватиме місяць у музеї-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56).

Коментарі:

Lilya Vinna 23.04.2013 10:23

Дуже гарні роботи, якщо можна в наступний раз добавити більше фотографій з заходу та робіт? А може я людина з далекого сходу і скучаю за рідним містам, та не маю можливості там побувати))

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую