ye-logo.v1.2

Будьте уважні! На дорозі діти. Зазвичай на ... «Мерсах і Лексусах»

Культура 2994

У Хмельницькому в суботу вирішували коли відремонтують дороги і запрацює парламент.

27 квітня у Хмельницькому відбувся перший чвертьфінал Подільської ліги КВН. Нажартувати собі путівку до півфіналу приїхали команди із Ужгорода, Сум, Житомира, Кам’янець-Подільського, Волині та Хмельницького.
Цього разу гумор команд КВН, як ніколи був актуальний серед глядачів, адже тема доріг була чи не головною у багатьох жартах. «Чого немає, того не намалюєш», – з такими словами представила Атлас автомобільних доріг – чистий аркуш паперу – збірна Волинської області. Інші команди нарешті «дізналися», що дорогу Хмельницький-Київ поремтують тоді, коли учасниця шоу «Розсміши коміка», хмельничанка Леся Нікітюк віддасть на ремонт виграні п’ятдесят тисяч гривень. А ось чекати поки запрацює парламент потрібно ще довго. Запрацює він, за словами жартівників тоді, коли «на горі Азіров свисне». Учасники, досхочу нажартувавшись, порадили усім водіям: «Будьте уважні! На дорозі діти! І зазвичай ці діти їздять на... Мерсах і Лексусах».
В результаті до півфіналу пройшли збірна Волиньської області «Виктория БекХем» із 4 місцем, хмельничани «Мы из 90-х», які зайняли 3 місце, гості з Ужгорода «Фифа», які нажартували собі 2 місце та переможці – «Наш формат» із Кам’янця-Подільського. Саме ці команди ми й побачимо восени у півфіналі.
Другий чвертьфінал відбудеться 18 травня.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую