ye-logo.v1.2

Ансамбль "Калина" відсвяткував перший ювілей

Культура 4684
khmelnytsky.com
Фото: khmelnytsky.com

Зразковий аматорський ансамбль народного танцю відзначив своє 10-річчя.

Як інформує Хмельницька міська рада, з нагоди цієї події у приміщенні центру національного виховання учнівської молоді відбувся ювілейний концерт. Численні гості стали свідками чаруючого хореографічного дійства. Учасників ансамблю та його художнього керівника тепло привітали начальник управління культури і туризму Альбін Тарчевський та депутат міської ради, начальник управління організаційно-інформаційної роботи та контролю Петро Янковенко.
В ансамблі народного танцю “Калина”, який створено 2003 року при центрі національного виховання учнівської молоді, танцювальному мистецтву навчаються близько 90 дітей. Вік учасників складає 7-13 років. Це учні СЗОШ № 20, СЗОШ № 29, НВК № 7, ДНЗ № 35, 48, 49. Незмінним керівником цього колективу є Інна Карачковська. Інна Славівна – фахівець своєї справи, надає вихованцям ґрунтовну хореографічну підготовку.
Ансамбль народного танцю “Калина” – активний учасник загальноміських заходів. За сумлінну працю та високий професіоналізм у хореографічному мистецтві міста Хмельницького та з нагоди відзначення 10-ї річниці створення колектив Зразкового аматорського ансамблю народного танцю “Калина” і його художнього керівника нагороджено грамотою міського голови. У подарунок від міської влади танцювальний колектив отримав відеокамеру.
2009 року колективу присвоєно звання “Зразковий”. У 2011 і 2012 роках вихованці ансамблю “Калина” та його керівник були стипендіатами Хмельницької міської ради в галузі культури. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую