ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відгуляли еко-фестиваль "Green Fest"

Культура 2834
автора
Бажаючих прийняти участь в еко-фестивалі, було чимало.. Фото: автора

Все пройшло весело, пізнавально, але без рекордів.

Вчора, у День молоді,біля самісінької території міського пляжу відбувся молодіжний еко-фестиваль “GREEN FEST”.
Ідея проведення такого дійства дуже проста: залучити молодь до активного відпочинку на території майбутнього молодіжного парку, популяризувати «екологічну свідомість» серед молоді, а також підвищити цікавість до відпочинку із пізнавальними моментами.
Тривав фестиваль 24 години. Вже з 6 ранку усі бажаючі могли прийняти участь різноманітних майстер-класах. Можна було повправлятися в майстерності у йозі, тайському масажі, відвідати треніги, які допомагали впоратися із стресами, зберегти сімейне щастя, навчитися фінансовій грамотності і мистецтву зцілювати. Був створений спеціальний гурток, де малювали аніме, плели браслети та складали орігамі. Паралельно із духовним удосконаленням, відбувались і змагання з волейболу та футболу, а також майстер-класи із цих видів спорту.
Під вечір молодь мала змогу послухати виступи гуртів та досхочу потанцювати. Закінчилось дійство на міському пляжу, обіцяним фаер-шоу. А от рекорду України із запуску небесних ліхтариків так і не дочекалися. У рамках акції «Серце міста» випустили десяток “палаючих сердець” і розійшлися хто куди, одні на вечірку у Moda Bar, інші на ніч кіно.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую