ye-logo.v1.2

«STANZA» запалювала на узбережжі Чорного моря

Культура 2058
автора
Фото: автора

На фестивалі музиканти представляли Хмельницьку область, виборовши це право три місяці тому в інтернет-голосуванні.

Гурт «STANZA» нещодавно повернувся з фестивалю «Woodstock Україна 2013», що проходив з 16 по 21 липня в селищі Грибівка Одеської області. Фестиваль відбувався прямісінько на пляжі, де спорудили сцену, обладнали танцмайданчик та наметове містечко. Відтак, вдень глядачі купалися в морі та ніжилися на сонці, а ввечері підтягувалися до сцени, де розгорталося головне дійство. Перші три дні фестивалю були присвячені виключно українській музиці. На сцену виходили гурти з різних куточків України. Деякі з них приїхали зі своїми групами підтримки. На фестивалі гурт «STANZA» представив майже годинну програму, яка складалася з україно-, російсько- та англомовних пісень, щоб усі глядачі, незалежно від країни походження, могли зрозуміти, про що вони співають. У день свого виступу наші земляки стали першими, кого публіка викликала «на біс» і хто по-справжньому «розігрів» і «завів» слухачів перед виступами наступних команд. «STANZA» справила враження на гостей з Польщі, які долучилися до проведення фестивалю в Україні. «Незважаючи на деякі прогалини в організації фестивалю, найголовніше, що там було море, сонце, гаряча публіка і хороший настрій, - ділиться враженнями фронтмен гурту Андрій Журба. – Woodstock – це легендарний фестиваль з багаторічною історією, який Україна приймала вперше. І ми раді, що змогли доторкнутися до цієї легенди».
Місце, де проходило це музичне дійство, вже добре відоме нашим музикантам. Адже саме тут два роки тому відбувався фестиваль «Summer Sound Griboffka International Music Fest» з їхньою участю.
У заключній частині шестиденного дійства брали участь не лише українські музиканти, а й гості з Польщі, Білорусі, Сербії, Естонії. Серед хедлайнерів фестивалю були гурти «СКАЙ», «ТНМК», «Фіолет», «Гапочка», «Мандри» та інші.

                                                                                                                                                             Оксана ПАЛЯНИЦЯ.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую