ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відкрилася акторська школа

Культура 6140
з архіву акторської школи
Учні акторської школи зможуть взяти участь у фільмах Ігора Землянухіна. Фото: з архіву акторської школи

Міжнародна громадська організація “CinemaHall”, котра проводить свою діяльність в сфері кіномистецтва, започаткувала проект неформального навчання акторської майстерності. У Хмельницькому учасники проекту не лише отримують освіту, а й беруть участь у зйомках фільму.

“Акторська школа — це не просто проект, учасники якого отримують певні знання і елементарні навички з роботи на сцені. Він відкриває шлях у велике кіно. Всі випускники школи потрапляють до баз даних кількох провідних кастинг-агентств, вони підключаються на унікальну розсилку кіноновин, в якій є інформація буквально про усі можливі теле- та кінопроекти”, - розповідає менеджер проекту “Всеукраїнська акторська школа CinemaHall” в Хмельницькому Дмитро Прудивус.
Акторська школа “CinemaHall” дає базисні навички: вміння триматись на сцені та перед камерою, основи сценічної мови та руху, зняття фізичних та емоційних бар’єрів під час зйомок, входження в образ, робота наодинці та в групах. Викладатиме режисер та актор, керівник медіацентру “МеніТра” Ігор Землянухін. Учні зможуть знятися у його проектах, зокрема у новому фільмі “Про злого чаклуна”, над яким зараз працює медіацентр.
Вартість навчання 280 гривень на місяць (діє система знижок та пільгового навчання), курс триває три місяці. Випускники школи отримують дипломи.
Детальну інформацію про проект можна отримати на інтернет-сторінці vk.com/cinemahall_khm.
Організація “CinemaHall” також займається неформальним навчанням в сфері сценаристики, режисерської справи, є співорганізатором багатьох заходів, серед яких Одеський кінофестиваль.
“Наша організація є унікальним дистриб’ютором кінопродукту. В співпраці з багатьма міжнародними організаціями ми отримали можливість просувати наш продукт у 13 країн світу, вже є домовленості, що дозволяють нам виходити на Каннський та Венеціанський кіноринки”, - каже Дмитро Прудивус.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую