ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують до участі у конкурсі сценаріїв

Культура 2218
Фото: goldvid.ucoz.com

Міжнародна організація «CinemaHall», представник Європейської кіноасоціації NISI MASA в Україні, оголошує всеукраїнський конкурс сценаріїв. Короткометражки, зняті за найкращими творами, увійдуть у кіноальманах.

«Зйомки короткометражних фільмів, які увійдуть до збірки, відбудуться у двадцяти містах України, в тому числі і у Хмельницькому, якщо буде переможець із нашого міста, - розповідає менеджер проекту «Всеукраїнська акторська школа «CinemaHall» у Хмельницькому Дмитро Прудивус. - Серед зарубіжних аналогів проекту такі стрічки, як «Париж, я тебе люблю» , «Кава і сигарети», «Нью - Йорк, я тебе люблю» та інші».
Правила конкурсу наступні. Сценарій повинен бути написаний в одному з жанрів: романтична комедія, мелодрама, жахи, бойовик, драма, фантастика, детектив, казка, пригоди, байопік (біографічний), кіберпанк. Повинні бути прописані головні ролі і ролі другого плану, сюжет і конфлікт (події відбуваються в Україні). У сценарії має бути присутня любов (до людини чи людства загалом, природи, міста, батьківщини). Хронометраж - до 10 хвилин.
Синопсиси і сценарії фільмів з позначкою «Сценарний конкурс. Кіноальманах» слід надсилати за адресою [email protected] до 7 жовтня. Не забудьте залишити коротку інформацію про автора (авторів ) і контакти для зворотного зв'язку.
Підведення підсумків відбудеться 21 жовтня.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую