ye-logo.v1.2

Олександр Соленцов відсвяткував 60-річчя відкриттям виставки фотографії

Культура 3233

Сорокова виставка фотографії Хмельницького музею-студії фотомистецтва присвячена творчості заслуженого діяча мистецтв

На виставці представлено 63 роботи, створені протягом останніх тринадцяти років. Серед них особливу увагу привертають пейзажі.
Під час відкриття директор Хмельницького музею-студії фотомистецтва Костянтин Жданов відзначив, що деякі фотороботи експонуються вперше.


На виставку завітали колеги та друзі фотохудожника, які прийшли привітати його у цей визначний день. Художник Микола Мазур, до прикладу, допомагав організовувати виставку.
«Олександр Соленцов довгий час працював з Хмельницьким обласним художнім музеєм в той час, коли музей створювався. Завдяки йому музей має свою документальну історію - літопис 90-х років. Ми могли зафіксувати події, які відбувались в той час. А ця виставка демонструє, що він справжній фотохудожник, який наділений такою рисою, як романтизм, котрий зберігається і прослідковується у його роботах. І ретроспектива це чудово демонструє, це передається глядачу», - каже заступник директора з наукової роботи Хмельницького обласного художнього музею Лариса Чернова.
Після офіційної частини Олександр Солєнцов поділився з усіма бажаючими тонкощами технік фотомистецтва, цифрової та чорно-білої фотографії.
Виставку можна подивитися протягом місяця, до кінця листопада.

Аліна Безугла.
Фото автора.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую