ye-logo.v1.2

Із Літвінковичем плакали, цілувалися та… пили чай, а потім задарували шарфами та тапочками (ФОТО, ВІДЕО)

Культура 4187

Неповторний фірмовий вокал, живий бенд, графічні екрани й проекція, велика кількість світла й звуку.

Суперфіналіст шоу “Х-фактор” та “Україна має талант” Євген Літвінкович показав хмельничанам потужне шоу європейського рівня. Співак завітав у наше місто з концертною програмою “К тебе” у рамках всеукраїнського туру. Незважаючи на чималу вартість квитків (від 100 до 430 гривень), зал обласної філармонії був заповнений практично повністю. Шанувальники громом оплесків зустрічали кожну пісню артиста, підспівували, підтанцьовували та навіть плакали, не забуваючи в перервах обдаровувати свого улюбленця квітами та подарунками – плюшевими ведмедями, плетеними шарфами та… тапочками. «Женя дуже розкішна людина, - каже літня жінка, яка сиділа зі мною поруч. - Я - у захваті від нього. Це ж людина-сонце. Заряджає енергією. Абсолютно не шкодую, що прийшла на концерт!».
Євген, у свою чергою, не переставав жартувати і на знак подяки тішити своїх прихильниць поцілунками. «Цілуватися будемо? Я, можна сказати, заради цього й вирушив у тур! Це я вам так сказав, що презентація нової програми, альбому, а насправді все заради поцілунків... Ех, люблю ж я цю справу», - жартував Євген Літвінкович. Щоправда, дещо цього вечора стало повною несподіванкою для прихильників співака. Всі, хто виходив на сцену привітати свого кумира, могли скуштувати трав’яного чаю із медом з особистої чашки Літвінковича. «Я білорус, проте відчуваю себе в Україні як вдома, - заявив артист журналістам перед концертом. - Дуже радий, що, здавалося б, у чужій країні мене прийняли так тепло. Мені тут затишно й комфортно».
Нагадаємо, що менш ніж за рік співочої кар'єри, в активі Євгена Літвінковича – аншлагові концерти в Києві, пісні в ротації більшості топових радіостанцій країни і два відеокліпи - «Знаки Зодіаку» і «До тебе». До речі, режисером останнього став один із найвідоміших кліпмейкерів України Олександр Філатович. Нині практично повністю записаний дебютний альбом співака, більшість пісень із якого — авторські. «У дебютному альбомі буде 10 пісень, 8 з яких - мої, а 2 - написані для мене, - зізнається Євген. - В якості бонусу будуть представлені дві улюблені кавер-версії і радіоверсія дебютного синглу «Знаки зодіаку». Цей диск можна назвати моєю автобіографією, книгою, в якій кожна пісня - історія мого життя, емоцій і переживань».

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую