ye-logo.v1.2

Шість іменитих хмельницьких фотографів презентували спільну виставку (фото)

Культура 3395
фотохудожників
Фото: фотохудожників

Пейзажі, портрети, жанрове фото можна побачити у музеї-студії фотомистецтва.

Шість членів Національної спілки фотохудожників України Микола Величко, Ната Дмитрук, Анатолій Іванов, Сергій Іванов, Сергій Марьясов та Олександр Соленцов презентували власні роботи. Під час відкриття фотовиставки, яка, до речі є 41-ою у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва, відвідувачі могли поспілкуватися із митцями та дізнатися про таємниці їхньої роботи.

Фотовиставка
Фотохудожники не обмежилися певною темою чи жанром. Голова обласної організації Національної спілки фотохудожників України Олександр Соленцов, який нещодавно відсвяткував 60-річний ювілей, представив на розсуд публіки пейзажі, як і Микола Величко, який минулоріч став одним з переможців всесвітнього конкурсу “Затримай мить для завтрашнього дня”.

Фотовиставка

Фотовиставка
Ната Дмитрук, співзасновник фотосалону “Інша студія”, та Анатолій Іванов, який викладає у дитячому фотогуртку “Ракурс”, надали перевагу портретам у чорно-білих кольорах.

Фотовиставка

Фотовиставка
Сергій Марьясов, який стояв у витоків сучасної весільної фотографії, презентував сцени із вуличного життя, а Сергій Іванов, який свого часу працював і художником, і телевізійником, а зараз входить до числа кращих фотографів СНД, — фантастичні сюжетні картини, на яких весільні епізоди із традиційних перетворилися на казкові, із пальмами, аладінами та іншими витрибеньками. На одній з цих картин присутній і сам автор.

Фотовиставка
Фотовиставку членів Національної спілки фотохудожників України можна переглянути протягом місяця у музеї-студії фотомистецтва за адресою: вулиця Проскурівська, 56.

Фотовиставка

Фотовиставка

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую