ye-logo.v1.2

Хмельничанин співатиме на дитячому “Євробаченні-2009”

Культура 1289

На цьогорічному конкурсі, фінал якого відбудеться 21 листопада у прямому ефірі Першого національного о 21.15, Україну представлятиме переможець Національного відбору Андранік Алексанян, який виступатиме під №10.

Кабінет Міністрів України вирішив не переносити через епідемію грипу термін проведення у Києві Дитячого пісенного конкурсу “Євробачення-2009” . Тому, як і було заплановано, з 16 листопада розпочався тиждень Дитячого “Євробачення-2009", який триватиме до 21 листопада. Програма сьомого конкурсу “Євробачення” включає в себе церемонію відкриття конкурсу, яка відбулася на початку цього тижня, екскурсійні й розважальні заходи для учасників та відкритий телевізійний урок  “Євро-бачення”, який транслюватиметься в прямому ефірі на Першому національному. Генеральна репетиція та фінальний концерт Дитячого пісенного конкурсу “Євробачення-2009” відбудуться на сцені одного з найбільших майданчиків України – Київського палацу спорту.

Усього в конкурсі візьмуть участь представники з 13 країн віком від 10 до 15 років.

Шоу, яке організувала Національна телекомпанія України, транслюватиметься в прямому ефірі телеканалами по всій Європі, а також в Інтернеті на сайті www.junioreuro-vision.tv. До речі, квитки на пісенний конкурс – безкоштовні. Орга-нізатори зацікавлені в тому, щоб київське “Євробачення” мали змогу відвідати якомога більше людей з різних куточків України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую