ye-logo.v1.2

«Подільська палітра» відзначила ювілей

Культура 1220

Та нагородила дипломами лауреатів обласної дитячої премії імені Людмили Мазур

Церемонія нагородження  відбувалася минулого тижня в стінах Хмельницького обласного художнього музею. Цьогоріч це десяте, ювілейне нагородження. А спрямована акція на пошук юних талантів, підтримку перших кроків талановитої молоді.
На розгляд компетентного журі на чолі з народним художником України Миколою Мазуром було представлено 151 роботу 86 учасників з 11 навчальних закладів нашої області. З-поміж цих робіт визначили п’ять лауреатів кращих картин, серед яких Аня Шелест та Настя Мельник з Хмельницького, Настя Книш та Толя Шайтанов з Шепетівки, Олена Мазур з Волочиська. Усім переможцям вручили дипломи та подарунки – професійні набори для занять образотворчим мистецтвом.
Як зазначив Микола Мазур, традиційно церемонія мала проходити ще 3 листопада – у день народження художниці, проте через карантин її перенесли на пізніший термін. “Важко було обрати кращі серед кращих робіт, адже кожен з нас у душі художник, і ми всі творці свого життя. Цією премією ми висловлюємо повагу до тих, хто займається образотворчим мистецтвом. Наше майбутнє – в розумних освічених людях, які вміють і люблять творити прекрасне. Цей зал ілюструє життя наступних поколінь, нашу надію на світле майбутнє”, – сказав митець.
Окрім традиційних п’яти учасників, нагородили цього року й номінантку глядацьких симпатій, якою стала Мар’яна Пінтак з Кам’янця-Подільського. А ще спонсори цієї мистецької події визначили своїх номінантів, отож подарунки отримали ще й кам’янчанка Наталія Немийська та хмельничанин Максим Александрян.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую