ye-logo.v1.2

Співачка з Кам’янець-Подільського потрапила до «Голосу країни» (ВІДЕО)

Культура 3591

24-річну Катерину Таірову у свою команду взяла Тамара Гверцителі.

На відбірковому етапі телевізійного співочого конкурсу «Голос країни. Перезавантаження» подолянка виконувала пісню «Malade» французького співака Сержа Лама. Катерина Таірова на стільки вразила Тамару Гверцителі, що та взяла кам’янчанку у свою команду.

«У вас достатньо сильний і потужний голос, але він трішки не підходить до моєї концепції учасників, яких я набираю і я просто не знаю, що з таким голосом робити, - зізналася Ані Лорак. – Трішки незрозумілий він для мене, тому я не повернулася.»

«Катінька, ви чарівна. І я розумію, що ви стали більш чарівною, коли ваша посмішка засяяла як ви побачили, що Тамара повернулася. Це очевидно. І я вас вітаю, що ви уже у проекті «Голос країни». Я навіть можу здогадатися чому Тамара повернулася – у кінці через останню ноту», - припустив Святослав Вакарчук.

Майстерне виконання французької пісні подолянкою сподобалася Тамарі Гверцителі і вона, навіть, сама заспівала.

«Велике вам спасибі. Я отримала задоволення. Спасибі вам», - сказала Тамара Гверцителі.

«Такий голос просто неможливо упустити. Правда. Вас би просто не упустили. Браво. Спасибі. Вітаємо у шоу», - додав Сергій Лазарєв.

Глядачі ж стоячи аплодували Катерині Таіровій та скандував «Молодець». Попереду у нашої землячки години тренувань та другий етап шоу – «Бої».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую