ye-logo.v1.2

Хмельничани можуть познайомитися з Магаданом, не покидаючи міста

Культура 2267

Харківський фотограф відкрив персональну виставку “Тут народжується день”.

Колима, Магадан... Ці географічні назви у більшості людей асоціюються з концтаборами та засланням. Але харківський фотохудожник Володимир Оглоблін пропонує поглянути на Далекий Схід з іншої точки зору — насолодитися неймовірними гірськими та річковими пейзажами, зазирнути у глибочінь озер, помріяти під сонце, що сідає за обрій.


“Вперше я потрапив у Магадан у 1994 році, коли мене запросили познімати золоті копальні. І з тих пір побував шість разів, - розповідає пан Володимир. - Для мене це магічні місця”.


Переглянувши фотовиставку “Тут народжується день. Магадан”, можна познайомитися з природними об'єктами (озеро Джека Лондона, Охотське море з його численними бухтами і затоками, річка Мала Хета тощо), з міськими пейзажами та мешканцями Магадану.


“Ці знімки я робив спеціально для альбому про Магадан на замовлення місцевої мерії. Тому тут практично нема художньої обробки, просто позитивний погляд”, - запевняє автор.
Переглянути виставку Володимира Оглобліна “Тут народжується день. Магадан” можна у музеї-студії фотомистецтва за адресою: вулиця Проскурівська, 56 до 7 травня. До речі, це перша виставка фотографа із Харкова у нашому місті.


Довідково:
Володимир Оглоблін захопився фотографією у 1977 році. Він — член спілок фотохудожників України та Росії, лауреат багатьох міжнародних конкурсів та автор понад 30 персональних виставок.
Митець здійснив численні фотоекспедиції, зокрема у Арктику, Середню Азію, Сибір, Урал, Карпати, гірський Крим та інші цікаві місця.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую