ye-logo.v1.2

Перші фешн-ластівки на «модних днях» у Хмельницькому

Культура 2974
автора
Фото: автора

«Дизайнери мають продавати свою душу і серце, а не ковбасу», – саме цією тезою Хелен Червіц 14 червня ознаменувався перший повно-програмний день «Volkswagen Proskurov Fashion Days».

На свято завітала головний редактор журналу «Ательє» Наталія Лук’янець, яка зазначила, що її видання завжди акцентує увагу на молодих митцях і всіляко підтримує подібні ініціативи. Пані Лук’янець переконана, що молодих дизайнерів потрібно підтримувати і популяризувати їхню роботу.
«З різних причин не всі дизайнери мають змогу показувати свої творчі доробки в столиці, тому дуже добре, що є такі модні заходи на регіональному рівні», – зауважила пані Лук’янець.
Ще один гість зі столиці – фешн-блогер Мирослав Мельник – приїхав на хмельницькі дні моди з дослідницькою метою: подивитись на роботи місцевих дизайнерів та митців з регіонів, оцінити майстерність, познайомитись з новими колегами та почерпнути натхнення.


В рамках днів моди відома фешн-дизайнерка Хелен Червіц провела лекцію на тему «Techno Digital Fashion», в якій розказала про те, як сьогодні науково-технічний прогрес успішно переплітається з модою, та про важливість інженерії в формуванні нових образів та стилів. До прикладу, як нині з допомогою сучасного гаджету вже можна змінювати колір сорочки чи довжину спідниці, а стоячи під дощем дивитись фільм на власній парасолі!


Продовжилося модне дійство показами колекцій одягу дебютантів світу моди. До прикладу, студент 4-го курсу Хмельницького університету управління та права – майстер по виготовленню дизайнерських метеликів Роман Гонтар вперше особисто презентував свої доробки широкому загалу наживо. До цього, зізнається хлопець, розміщував свої роботи лише в Інтернеті.


Наступного дня, 15 червня, учасники та гості «Volkswagen Proskurov Fashion Days» мали не менш насичений графік, з не менш цікавими колекціями, показами, новинками і з нетерпінням чекали на колекцію одягу від українського рокера та співака Олега Скрипки. Але то вже зовсім інша історія.

Загородня Катерина.
Фото автора.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую