ye-logo.v1.2

«Green Fest»: драйвова доба у Хмельницькому

Культура 3996
автора
Фото: автора

Протягом доби Хмельницький гудів: концерти, тренінги, лекції, кіноперегляди, змагання, ворк-шопи, майстер-класи… Молодіжний фестиваль «Green Fest» стартував 28 червня о 6 ранку заняттям з йоги та медитації.

Закінчилося все 29 червня о 6 ранку вечіркою «Clever night». На фестивалі було декілька «майданчиків»: спорт, еко-майданчик, розвиток, література, арт-стіна.
На великій сцені «Green Fest» виступали хмельницькі гурти «Born4more», «Zворотня Dія», «Чумацький шлях», їх рівненські колеги Флаєр, «ВорсТ», «Farinhate» та гості з Чернігова – гурт «Скрудж».
Концепція фестивалю тісно пов’язана з Молодіжним парком, який знаходиться на території міського пляжу і який нещодавно активістам міста та «Хмельницького клубу розвитку», зокрема, вдалось врятувати від забудови.
«Ідея молодіжного парку – це простір в центрі міста, який є ідеальним для молоді і заповнений різними майданчиками, для розвитку молоді в сфері культури та спорту. Задум фестивалю повністю відображає ідею Молодіжного парку і щоб донеси до людей суть проекту парку ми організували цей фестиваль», – розповів один з головних організаторів фестивалю Степан Кушнір.


На сцені фестивалю з вітальним словом виступив перший заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Олександр Симчишин. Він нагородив подяками та грамотами організаторів фестивалю Інну Дацюк, Степана Кушніра, Артура Кокаревича, Наталю Бочулу, Юрія Бойка, Катерину Шуляк, Марію Тучку, В’ячеслава Нагнибіду, Олега Черненка та інших.


Також на свято завітав керівник управління молоді та спорту Хмельницької міської ради Валерій Вешко та олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені, які теж вручили грамоти молодим активістам міста від імені міського голови Сегія Мельника.
Кількість присутніх на фестивалі вразила не лише учасників, але й організаторів. Чимало відвідувачів виразили свої сподівання на те, що такі свята стануть гарною традицією У Хмельницькому. Організатори ж запевнили, що молодіжний парк і буде суцільним фестивалем.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую