ye-logo.v1.2

Юні хмельничани презентували власну творчість (ФОТО)

Культура 3132

До Дня Незалежності України стартувала виставка “Мій краю чарівний”.

У виставці взяли участь понад сто дітей, які навчаються у Хмельницькій дитячій школі мистецтв та інших мистецьких закладах Хмельниччини. Вони презентували картини, прикраси, вироби із кераміки та вовни, розпис, бісероплетіння тощо.


Юні архітектори презентували макети футуристичних та цілком реалістичних будинків. Графічні дизайнери виконали перекидні календарі, книги-ілюстрації та інші зразки комп'ютерної графіки, а модельєри представили колекції одягу. Показ вишитих суконь та сорочок учнів Грицівського ПТУ №19 перетворився на театралізоване дійство.


А 15-річна вихованка Хмельницької дитячої школи мистецтв Анастасія Морозова презентувала колекцію одягу та прикрас “Слов'янське коріння”.


Дівчина завершила навчання одразу на двох відділеннях, образотворчому та моделювання одягу, і випускні роботи поєднала в одну колекцію.


“Прикраси, виконані у стилі пейп-арт (паперове мистецтво), та сукні прикрашені слов'янськими символами. Довелося провести ретельну пошукову роботу, щоб підібрати відповідні символи, які мають позитивну енергетику та гармоніюють між собою”, - розповідає Анастасія.


Виставку робіт талановитих юних хмельничан можна переглянути у Хмельницькому регіональному науково-методичному центрі культури та мистецтв за адресою: вул. Володимирська, 103 (навпроти ТРК “Поділля-центр”).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую