ye-logo.v1.2

Віталій Кличко: «Сподіваюся, що в Хмельницькому відкриємо ще декілька залів»

Культура 1434

До обласного центру завітав чемпіон світу з боксу, який взяв участь у відкритті сучасного боксерського залу

400 тисяч гривень – саме стільки грошей було витрачено на облаштування спортивної зали для боксу в Хмельницькому у спортивно-культурному центрі «Плоскирів». 150 тисяч гривень виділила Хмельницька міська рада, а 250 тисяч гривень – організатори національної програми «Спортивну Україну збудуємо разом!». Це спільний проект «Фонду братів Кличків» та компанії «Nemiroff». А тому й не дивно, що на урочисте відкриття зали приїхав сам Кличко-старший.
«Я дуже радий бачити багато дітей, які прийшли подивитися на відкриття цієї чудової зали, - заявив Віталій Кличко. – Думаю, що ми не зупинимося на Хмельницькому. Адже найважливіше для нас всіх – це здоров’я. Чим більше дітей займатимуться спортом, безкоштовно, тим менше буде звернень до лікарень. Спортивний зал – це хороша альтернатива всьому тому, що сьогодні пропонує вулиця. Я впевнений, що в цьому залі будуть тренуватися майбутні чемпіони України, Європи та світу. І хто знає, може саме з цього залу вийдуть майбутні олімпійські чемпіони. Мій брат Володимир любить казати: «Немає сьогодні нічого неможливого». Сподіваюся, що в Хмельницькому ми відкриємо ще декілька подібних залів». Подивитися на діючого чемпіона з боксу прийшло чимало хмельничан. А тому й не дивно, що в залі СКЦ «Плоскирів» було дуже тісно і правоохоронці ледве стримували натовп шанувальників Кличка-старшого.
За словами міського голови Хмельницького Сергія Мельника, близько 200 дітей матимуть змогу займатися боксом у «Плоскирові». «Нам дуже приємно, що Хмельницький став переможцем конкурсу, який організував «Фонд братів Кличко» і тепер у нас є такий чудовий зал», – зазначив Сергій Іванович. Нагадаємо, що Хмельницький був обраний з-поміж сорока залів – претендентів на ремонт приміщення і заміну боксерського обладнання.


Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую