ye-logo.v1.2

Сергiй Левков - перший переможець першого міського раллі

Культура 1648

Вісімнадцять екіпажів стали учасниками «Мелодія раллі 2009», яке вперше відбулося у Хмельницькому. Вперше, але ж, на переконання організаторів, не востаннє. А переможцем став водій «БМВ» Сергій Левков, який разом із штурманом Сергієм Уськовим ще за півгодини до старту не значилися у стартовому протоколі. Чоловіки приїхали на раллі і попросили організаторів дати їм можливість виступити у перших міських змаганнях такого ґатунку. Їм не відмовили, і згодом, після чотирьох годин змагань, вочевидь, не пошкодували. Адже саме хлопці на чорному «Бумері» показали абсолютно кращі результати на двох етапах змагань.
Отож перший етап став, фактично, гонкою містом. Учасники мали якнайшвидше подолати трасу, яка проходила вулицями Хмельницького, та показати найкращий час серед усіх 18 автомобілів. До речі, машини в раллі були різного «ґатунку» - від малолітражної «Деу Тіко» чи «ВАЗу-2102», до габаритних та потужних «Крайслерів» з «Альфа Ромео». Однак, найшвидше етап пройшов автомобіль під номером 9 «БМВ», який вже через 8 хвилин та 16 секунд після старту перетнув фініш. Для порівняння, «ВАЗ-2104» здолав вуличний етап за 14 хвилин та 37 секунд.
Другий етап - «Фігурне водіння автомобіля». Ось тут вже вирішальну роль грала майстерність водіїв, оскільки всі вони повинні були виконати елементи: паркування, заїзду в гараж, естафети, змійки та стоп-лінії на одній і тій же машині, яку надали спонсори змагань. Потрібно було не лише показати найкращий час, а й не заробити штрафних балів, не зачепивши стійки. І знову краще за всіх із етапом впорався екіпаж на «БМВ».
У підсумковому протоколі третє місце здобула команда «ПриватБанку», яка виступала на «Шкоді» (водій Володимир Грица, штурман Сергій Стрілець). Друге місце виборола команда «Престиж-авто» на «Фольксвагені» (водій Андрій Глухов-ський, штурман Дмитро Ящук). Ну, а переможцями стали представники «БМВ-клубу» Сергій Левков і Сергій Уськов.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую