ye-logo.v1.2

«Динамо» продовжує приємно дивувати

Культура 1442

Хмельницькі футболісти зіграли чергові поєдинки в другій лізі. Спочатку на «Динамо» очікувало подільське дербі проти вінницької «Ниви», за яким на стадіоні «Поділля» спостерігали понад три тисячі глядачів. Вони, вочевидь, не пошкодували, що прийшли на цей матч…
Вже на 25 хвилині матчу м’яч у штрафному майданчику «Динамо» влучив у руку Леву Сергеєву, і рефері призначив пенальті у ворота господарів. Однак Трефіловський пробив вище воріт! А через вісім хвилин хмельничани покарали вінничан за грубу гру проти Слободяна, якого збили в 20 метрах від воріт «Ниви». Штрафний майстерно виконав Сергій Дітковський, який пробив прямісінько в «дев’ятку». Однак про перемогу думати було зарано. Тим паче, що на 69 хвилині хмельничани залишилися в меншості. Червону картку отримав Андрій Лемішевський. Щоправда, «Динамо» змогло зберегти ворота на замку, а голкіпер Василь Козіброда довів свою «суху серію» до чотирьох поєдинків.
Не пропустити в п’ятому поспіль матчі хмельничанам не вдалося. 24 травня в Миколаєві «Динамо» знову отримало пенальті у власні ворота. Цього разу суперник був точним і «розпечатав» ворота гостей на 34 хвилині. Але футболісти з Хмельницького проявили справжній характер та бійцівські якості, довівши всім, що матч триває до фінального свистка головного арбітра матчу. Спочатку на 53 хвилині матчу триходівка Слободян-Дітковський-Нікітін завершилася пасом останнього на Грищука, і Олександр з 15 метрів влучно пробив по воротах МФК «Миколаєва». А вже у доданий арбітром час, на 93 хвилині поєдинку, Сергій Дітковський, поборовшись із захисником господарів, вийшов віч-на-віч із голкіпером і приніс перемогу «Динамо».
Після 31 туру хмельничани закріпилися на 9 сходинці в турнірній таблиці. Якщо ж брати до уваги лише результати весняної частини чемпіонату, то «Динамо» має третій результат серед команд групи «А»! Наступний матч динамівці зіграють у Хмельницькому 30 травня. На спорткомплексі «Поділля» вони прийматимуть білоцерківську «Рось». Початок матчу о 17.30.




Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую