ye-logo.v1.2

Є третя поспіль перемога

Культура 1449

Безпрограшна серія хмельницького «Динамо» сягнула дев’яти матчів


Команда під керівництвом Володимира Реви знову перемогла. Сталося це 30 травня на очах 2500 хмельничан, які прийшли в спорткомплекс «Поділля», щоб підтримати «Динамо» в матчі проти білоцерківської «Росі». Нагадаємо, що в першому колі тоді ще «Поділля» зазнало нищівної поразки від білоцерківців з рахунком 5:1. А тому глядачі прагнули реваншу…
Тактика Реви проти тактика Хіміча – саме так можна охарактеризувати початок матчу, коли обидві команди демонстрували позиційну боротьбу та намагалися взяти під контроль гру. Краще це вдалося господарям. І вже на 8 хвилині динамівці могли відкрити рахунок. Відмінна передача Грищука у штрафний майданчик, і Дітковський не дотягнувся до м’яча. Влучив би Сергій по «смугастому» – був би гол. Ще один момент, який прийнято називати стовідсотковим, був у Дітковського на 36 хвилині, коли він зреагував на передачу Сергеєва та пробив з чотирьох метрів прямо у руки голкіпера. Однак вже на 42 хвилині форвард «Динамо» виправився – він вдало замкнув навіс Слободяна, і відкрив рахунок у матчі.
У другому таймі «Рось» пішла відіграватися, а хмельничани, контролюючи гру, спокійно грали на контратаках. І нерви здали в гравців білоцерківського клубу. На 70 хвилині Сергій Тітомир у центрі поля збив Олександра Грищука, хавбек «Динамо» підскочив, щоб насваритися на гравця «Росі», і той… впав, симулюючи, що його вдарив Грищук. До місця подій збіглися всі гравці обох команд та судді. А завершилося все жовтими картками для Грищука та Тітомира. Для останнього вона стала другою в матчі, а тому гравець «Росі» був вимушений залишити поле.  А «Динамо» через вісім хвилин реалізувало свою чисельну перевагу. Сергій Рева віддав проникаючий пас на Євгена Нікітіна, і той перекинув м’яча через голкіпера. Ще через декілька хвилин хмельничани ледве не забили третій гол у ворота гостей, але «Рось», після удару Дітковського, врятувала стійка. Ну, а на 96 хвилині білоцерківці спромоглися на гол престижу. Отож, «Динамо» здобуло третю поспіль перемогу. Цього разу з рахунком 2:1.
Сьомого червня хмельничани гратимуть в Броварах проти «Нафкому». Між іншим, ця команда, як і хмельницька, вже дев’ять турів поспіль не знає гіркоти поразки! Ну, а свій останній матч у чемпіонаті «Динамо» проведе в рідних стінах 13 червня проти рівненського «Вереса». Початок о 18.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую