ye-logo.v1.2

Завдання не виконано

Культура 1474
Фото: Serhio

Хмельницьке «Динамо» вище восьмої сходинки не фінішує

Це стало відомо після матчу передостаннього туру, який хмельничани провели в Броварах. «Нафком» проти «Динамо» - це, фактично, означало битву за шосте місце, позиція, яку мали б посісти хмельничани, перед якими було таке завдання. Але…
Команда з Броварів, попри сьоме місце перед цим матчем, вважалася одним із лідерів у 2009 році. Власне, як і «Динамо». Підопічні Олега Федорчука навесні зазнали лише однієї поразки, тоді як команда під керівництвом Володимира Реви програвала двічі. Переможець цього матчу зберігав чималі шанси на підсумкове шосте місце у змаганнях. А тому про важливість позитивного результату в Броварах говорити не варто.
Господарі поля розпочали з атак на ворота гостей, які в цьому матчі захищав Костянтин Дуднік. Однак першими відзначитися могли саме динамівці, коли на восьмій хвилині матчу голкіпер «Нафкому» врятував свою команду, перевівши удар Євгена Нікітіна на кутовий. Далі ж на полі домінували броварчани. І вже на 27 хвилині досягли бажаного – заробили пенальті, яке реалізував Сергій Кушка. Гол не зіпсував бойовий настрій хмельничанам, і вони дуже швидко відігралися. На це знадобилося три хвилини. Сергій Дітковський виграв повітряну дуель у захисників, скинув м’яча на Слободяна, і Андрій опинився віч-на-віч із голкіпером господарів… Рахунок на табло став 1:1.
Після перерви хмельничани не змогли втримати нічийний рахунок, пропустивши одразу ж два голи за дві хвилини! На 56 хвилині гравець «Нафкому» зі штрафного зняв «павутиння» з «дев‘ятки» воріт Дудніка. А згодом «дубль» у матчі оформив Сергій Кушка. Після таких подій головний тренер хмельничан Володимир Рева вдався до замін, щоб «освіжити» свою команду. І врятувати «Динамо» від поразки міг Олексій Колесников. На 88 хвилині поєдинку форвард гостей «розстрілював» ворота «Нафкому» з восьми метрів, але голкіпер господарів перевів м’яч на кутовий. Ще через дві хвилини Колесников перекинув м’яча через стража воріт броварського клубу… але «смугастий» перелетів і через ворота. 3:1 – прощання «Динамо» із можливістю посісти шосте місце, прощання з безпрограшною серією, яка налічувала дев’ять матчів.
Отож, попереду на хмельничан очікує заключний матч у цьому чемпіонаті. «Динамо» 13 червня на стадіоні «Поділля» прийматиме рівненський «Верес». Початок о 18.00. Нагадаємо, що в першому колі в Рівному команди «розписали мирову» з рахунком 1:1. А попереднє протистояння цих команд у Хмельницькому завершилося перемогою господарів з рахунком 1:0.



Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую