ye-logo.v1.2

«Збруч-Агро» – достроково перші!

Культура 1408

Волочиський футбольний клуб за два тури до завершення групового етапу чемпіонату України серед аматорів достроково посів перше місце в першій групі. Сталося це на Буковині, де підопічні Ігоря Шишкіна грали з минулорічним чемпіоном аматорської ліги ФК «Лужани».
«Ми, забезпечивши собі місце в плей-офф, могли їхати до лужан другим складом, – у розмові з кореспондентом «Є Поділля» заявив Ігор Володимирович. – Але ходили різні чутки, що ми начебто «здамо» цей матч. А тому вирішили виставити у Лужанах бойовий склад, окрім Ігоря Глушка та Руслана Кострицького, які не змогли поїхати з об’єктивних причин. Та й не приховую, що хотіли посісти перше місце, а тому відкладати таке завдання на останній матч проти стрийської «Скали» не хотілося».
Перші 20 хвилин перевагою володіли саме гості, чим дещо здивували господарів. Нагоди відзначитися  мали Олександр Брянський та Андрій Білик. Однак реалізувати свої моменти не судилося. А потім пішла гра на зустрічних курсах, в якій перемогти могли обидві команди. А тому нічия з рахунком 0:0, на думку головного тренера «Збруча-Агро» – закономірна.
Ще один представник Хмельниччини – дунаєвецький «Верест-ІНАПіК» свій матч 8 туру проводив у Підгайчиках Івано-Франківської області. На жаль, господарі поля – «Княгинин» здобули доволі переконливу перемогу з рахунком 4:0. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую